Achiziționare de servicii de implementare solutie software integrate si interoperabile cu aplicabilitate clinica si non clinica în cadrul proiectului "Digitalizarea Spitalului General Căi Ferate Galați"

Această achiziție se realizează în contextul implementării, de către Spitalul General Căi Ferate Galați, a proiectului: "Digitalizarea Spitalului General Căi Ferate Galați", proiect prin intermediul căruia se urmărește implementarea unor soluții informatice noi care să deservească activitatea unității sanitare prin demararea unui proces de digitalizare a proceselor specifice activității unității …

CPV: 66517200 Surety insurance services, 72212211 Platform interconnectivity software development services, 72260000 Software-related services, 72320000 Database services, 79632000 Personnel-training services
Place of execution:
Achiziționare de servicii de implementare solutie software integrate si interoperabile cu aplicabilitate clinica si non clinica în cadrul proiectului "Digitalizarea Spitalului General Căi Ferate Galați"
Awarding body:
SPITALUL GENERAL C.F GALATI
Award number:
3127328.2025.8

1. Cumpărător

1.1 Cumpărător

Denumire oficială : SPITALUL GENERAL C.F GALATI
Forma juridică a achizitorului : Organism de drept public, controlat de o autoritate guvernamentală centrală
Activitatea autorității contractante : Sănătate

2. Procedură

2.1 Procedură

Titlu : Achiziționare de servicii de implementare solutie software integrate si interoperabile cu aplicabilitate clinica si non clinica în cadrul proiectului "Digitalizarea Spitalului General Căi Ferate Galați"
Descriere : Această achiziție se realizează în contextul implementării, de către Spitalul General Căi Ferate Galați, a proiectului: "Digitalizarea Spitalului General Căi Ferate Galați", proiect prin intermediul căruia se urmărește implementarea unor soluții informatice noi care să deservească activitatea unității sanitare prin demararea unui proces de digitalizare a proceselor specifice activității unității sanitare. Implementarea va fi însoțită de prestarea de servicii informatice care vor cuprinde etape de analiză, configurare / parametrizare, testare și tranziția în producție a soluției informatice, servicii de instruire și dezvoltare a competențelor digitale ale angajaților proprii. Orice Operator Economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare cu privire la documentația de atribuire. Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor: 18. Orice solicitare de clarificări trebuie transmisă prin SEAP ( www.e-licitatie.ro ), după ce Operatorul Economic se va înscrie la procedura de atribuire Autoritatea contractanta va raspunde în mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare in a 11 zi inainte de termenul limita de depunere a ofertelor, prin intermediul răspunsului consolidat.
Identificatorul procedurii : a747fef8-2c50-4f8c-93f6-506d1d322dc4
Identificator intern : 3127328.2025.8
Tip de procedură : Deschisă

2.1.1 Scop

Natura contractului : Servicii
Clasificarea principală ( cpv ): 72260000 Servicii de software

2.1.4 Informații generale

Temei juridic :
Directiva 2014/24/UE

5. Lot

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0000

Titlu : Default lot
Descriere : Prestatorul, în vederea realizării livrabilelor și atingerii rezultatelor așteptate, va implementa o soluție informatică complexă care va adresa activitatea clinică și non-clinică a Spitalului în vederea optimizării proceselor si fluxurilor la nivelul unității sanitare, conform specificațiilor din caietul de sarcini și care va include următoarele 4 componente: -Infrastructura de bază (inclusiv inter-conectivitatea și inter-operabilitatea) -Parametrizare componenta non-clinică -Parametrizare componenta clinică -Instruire personal. Soluția digitală implementată va asigura cumulativ: -un mediu de lucru colaborativ între toate structurile Spitalului General Căi Ferate GalaÅ£i implicate în furnizarea serviciilor medicale către cetățeni; -transparență, predictibilitate și trasabilitate în operare; soluția implementată va reprezenta un instrument flexibil și adaptabil la nevoile instituționale specifice, care va permite eficientizarea proceselor clinice și non-clinice, de back-office și front-office, și promovarea competenței și asumării responsabilității de către resursa umană; -Respectarea, din punct de vedere funcțional, a reglementărilor și standardelor europene, precum și a legislației naționale relevante în vigoare
Identificator intern : 1

5.1.1 Scop

Natura contractului : Servicii
Clasificarea principală ( cpv ): 72260000 Servicii de software
Clasificare suplimentară ( cpv ): 66517200 Servicii de asigurare de garanţie
Clasificare suplimentară ( cpv ): 72212211 Servicii de dezvoltare de software de interconectare de platforme
Clasificare suplimentară ( cpv ): 72320000 Servicii de baze de date
Clasificare suplimentară ( cpv ): 79632000 Servicii de formare a personalului

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Galaţi ( RO224 )
Țara : România
Informații suplimentare : Contractul va fi implementat la nivelul celor două unități sanitare care constituie Spitalul General C.F. Galați, în GalaÅ£i str. Alexandru Moruzzi, nr. 5-7 şi în Buzău, str. Republicii nr. 8-12.

5.1.3 Durata estimată

Durată : 1 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.1.1 Abordarea propusă pentru implementarea contractului
Descriere : Subfactorul va fi apreciat în funcție de calificativul „foarte bine / bine / acceptabil". Comisia de evaluare va acorda calificativul luând în considerare liniile directoare următoare: a) Abordarea propusă se bazează în mare măsură pe o serie de metodologii, metode și/sau instrumente testate1, recunoscute2 și care demonstrează o foarte bună înțelegere a contextului, respectiv a particularității sarcinilor stabilite în caietul de sarcini, în corelație cu aspectele-cheie, precum și cu riscurile și ipotezele identificate, integrând schimbarea organizațională cu cea informatică - se acordă calificativul "foarte bine" - 6 pct; b) Abordarea propusă se bazează parțial pe metodologii, metode și/sau instrumente testate1, recunoscute2 și care demonstrează înțelegerea contextului, respectiv a particularității sarcinilor stabilite în caietul de sarcini, în corelație cu aspectele-cheie, precum și cu riscurile și ipotezele identificate, fără integrarea schimbării organizaționale cu cea informatică - se acordă calificativul "bine" - 3 pct; c) Abordarea propusă nu are la bază metodologii, metode și/sau instrumente testate1, recunoscute2 și arată o înțelegere limitată a contextului, respectiv a particularității sarcinilor stabilite în caietul de sarcini - se acordă calificativul "acceptabil" - 1 pct; Note: 1. 1 Metodologiile, metodele și/sau instrumentele au fost utilizate în alte proiecte. 2 Metodologiile, metodele și/sau instrumentele sunt descrise în literatura de specialitate. 2. Punctajul total maxim pentru P.2.1.1 ce poate fi acordat unei propuneri tehnice este de 6 puncte. 3. Punctajul sub factorului P2.1 se calculează prin însumarea punctajelor tehnice obținute în urma aplicării fiecărui sub factor de evaluare: P2.1 = P2.1.1 + P2.1.2 + P2.1.3 + P2.1.4 + P2.1.5 4. Informații privind factorul de evaluare se regăsesc și în caietul de sarcini, „Cap. METODOLOGIA DE EVALUARE A OFERTELOR PREZENTATE”.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 6
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.1.2 Resursele (umane și materiale) și realizările corespunzătoare fiecărei activități
Descriere : Subfactorul va fi apreciat în funcție de calificativul „foarte bine / bine / acceptabil". Comisia de evaluare va acorda calificativul luând în considerare liniile directoare următoare: a) Resursele3 identificate și realizările indicate sunt corelate deplin/în mare măsură cu complexitatea fiecărei activități propuse - se acordă calificativul "foarte bine" - 6 pct; b) Resursele3 identificate și realizările indicate sunt parțial corelate cu complexitatea fiecărei activități propuse - se acordă calificativul "bine" - 3 pct; c) Resursele3 identificate și realizările indicate sunt corelate într-un mod limitat cu complexitatea activităților propuse - se acordă calificativul "acceptabil" - 1 pct. Note: 1. 3 Resursele sunt umane și materiale. Se va lua în considerare și personalul suport. 2. Punctajul total maxim pentru P.2.1.2 ce poate fi acordat unei propuneri tehnice este de 6 puncte. 3. Punctajul sub factorului P2.1 se calculează prin însumarea punctajelor tehnice obținute în urma aplicării fiecărui sub factor de evaluare: P2.1 = P2.1.1 + P2.1.2 + P2.1.3 + P2.1.4 + P2.1.5 4. Informații privind factorul de evaluare se regăsesc și în caietul de sarcini, „Cap. METODOLOGIA DE EVALUARE A OFERTELOR PREZENTATE”.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 6
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.1.3 Atribuțiile membrilor echipei în implementarea activităților contractului și, dacă este cazul, contribuția fiecărui membru al grupului de operatori economici, precum și distribuirea și interacțiunea sarcinilor și responsabilităților dintre ei
Descriere : Subfactorul va fi apreciat în funcție de calificativul „foarte bine / bine / acceptabil". Comisia de evaluare va acorda calificativul luând în considerare liniile directoare următoare: a) Sunt indicate responsabilitățile în execuția contractului și interacțiunea între membrii echipei, inclusiv cele referitoare la managementul contractului, activitățile de suport și, dacă este cazul, distribuirea și interacțiunea sarcinilor și responsabilităților între operatorii din cadrul grupului - se acordă calificativul "foarte bine" - 6 pct; b) Sunt indicate parțial responsabilitățile în execuția contractului și interacțiunea între membrii echipei, inclusiv cele referitoare la managementul contractului, activitățile de suport și distribuirea și interacțiunea sarcinilor și responsabilităților între operatorii economici din cadrul grupului (dacă este cazul) - se acordă calificativul "bine" - 3 pct; c) Sunt indicate în mod limitat responsabilitățile în execuția contractului sau interacțiunea între membrii echipei, inclusiv cele referitoare la managementul contractului și activitățile de suport sau distribuirea și interacțiunea sarcinilor și responsabilităților între operatorii economici din cadrul grupului (dacă este cazul) - se acordă calificativul "acceptabil" - 1 pct. Note: 1. Punctajul total maxim pentru P.2.1.3 ce poate fi acordat unei propuneri tehnice este de 6 puncte. 2. Punctajul sub factorului P2.1 se calculează prin însumarea punctajelor tehnice obținute în urma aplicării fiecărui sub factor de evaluare: P2.1 = P2.1.1 + P2.1.2 + P2.1.3 + P2.1.4 + P2.1.5 3. Informații privind factorul de evaluare se regăsesc și în caietul de sarcini, „Cap. METODOLOGIA DE EVALUARE A OFERTELOR PREZENTATE”.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 6
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.1.4 Încadrarea în timp, succesiunea și durata activităților propuse și corelarea cu efortul prevăzut pentru experți
Descriere : Subfactorul va fi apreciat în funcție de calificativul „foarte bine / bine / acceptabil". Comisia de evaluare va acorda calificativul luând în considerare liniile directoare următoare: a) Durata activităților corespunde deplin complexității acestora, iar succesiunea dintre acestea, inclusiv perioada de desfășurare, este stabilită în funcție de logica relației dintre acestea. Durata prevăzută pentru fiecare operațiune principală necesară este corelată cu activitățile prevăzute a fi realizate în lunile respective și resursele identificate pentru desfășurarea acestora. Numărul de zile de muncă distribuit pe categoriile de experți este corelat cu activitățile prevăzute a fi realizate în lunile respective și resursele identificate pentru desfășurarea acestora - se acordă calificativul "foarte bine" - 6 pct; b) Durata activităților corespunde parțial complexității acestora, iar succesiunea dintre acestea, inclusiv perioada de desfășurare este corelată doar parțial cu logica relației dintre acestea. Durata prevăzută pentru fiecare operațiune principală necesară este corelată parțial cu activitățile prevăzute a fi realizate în lunile respective și resursele estimate pentru desfășurarea acestora. Numărul de zile de muncă distribuit pe categoriile de experți este corelat parțial cu activitățile prevăzute a fi realizate în lunile respective și resursele estimate pentru desfășurarea acestora - se acordă calificativul "bine" - 3 pct; c) Durata activităților este în mică măsură potrivită complexității acestora sau succesiunea dintre acestea, inclusiv perioada de desfășurare, este stabilită într-un mod foarte puțin adecvat în raport cu logica relației dintre acestea sau durata prevăzută pentru fiecare operațiune principală necesară este corelată în mică măsură cu activitățile prevăzute a fi realizate în lunile respective și resursele estimate pentru desfășurarea acestora. Numărul de zile de muncă distribuit pe categoriile de experți este corelat în mică măsură cu activitățile prevăzute a fi realizate în lunile respective și resursele estimate pentru desfășurarea acestora - se acordă calificativul "acceptabil" - 1 pct. Note: 1. Punctajul total maxim pentru P.2.1.4 ce poate fi acordat unei propuneri tehnice este de 6 puncte. 2. Punctajul sub factorului P2.1 se calculează prin însumarea punctajelor tehnice obținute în urma aplicării fiecărui sub factor de evaluare: P2.1 = P2.1.1 + P2.1.2 + P2.1.3 + P2.1.4 + P2.1.5 3. Informații privind factorul de evaluare se regăsesc și în caietul de sarcini, „Cap. METODOLOGIA DE EVALUARE A OFERTELOR PREZENTATE”.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 6
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.1.5 Identificarea și încadrarea în timp a punctelor de reper semnificative în execuția contractului, inclusiv descrierea modului în care acestea vor fi reflectate în raportări, în special cele prevăzute în caietul de sarcini
Descriere : Subfactorul va fi apreciat în funcție de calificativul „foarte bine / bine / acceptabil". Comisia de evaluare va acorda calificativul luând în considerare liniile directoare următoare: a) Punctele de reper identificate sunt semnificative pentru execuția contractului, sunt încadrate corect în timp și corelate corespunzător cu raportările, în special cele prevăzute în caietul de sarcini - se acordă calificativul "foarte bine" - 6 pct; b) Punctele de reper identificate sunt în mică măsură semnificative pentru execuția contractului, dar sunt încadrate corect în timp și corelate corespunzător cu raportările, în special cele prevăzute în caietul de sarcini - se acordă calificativul "bine" - 3 pct; c) Punctele de reper sunt identificate, dar nu sunt semnificative sau nu sunt încadrate corect în timp sau nu sunt corelate corespunzător cu raportările, în special cele prevăzute în caietul de sarcini - se acordă calificativul "acceptabil" - 1 pct. Note: 1. Punctajul total maxim pentru P.2.1.5 ce poate fi acordat unei propuneri tehnice este de 6 puncte. 2. Punctajul sub factorului P2.1 se calculează prin însumarea punctajelor tehnice obținute în urma aplicării fiecărui sub factor de evaluare: P2.1 = P2.1.1 + P2.1.2 + P2.1.3 + P2.1.4 + P2.1.5 3. Informații privind factorul de evaluare se regăsesc și în caietul de sarcini, „Cap. METODOLOGIA DE EVALUARE A OFERTELOR PREZENTATE”.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 6
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.2.1 Manager de proiect
Descriere : Subfactorul va fi apreciat în funcție de calificativul „foarte bine / bine / acceptabil". Comisia de evaluare va acorda calificativul luând în considerare liniile directoare următoare: a) Expertul face dovada participării în șase sau mai multe proiecte/contracte în care a deținut un rol similar sau a fost responsabil de managementul proiectului - se acordă calificativul "foarte bine" - 6 pct; b) Expertul face dovada participării în patru sau cinci proiecte/contracte în care a deținut un rol similar sau a fost responsabil de managementul proiectului - se acordă calificativul "bine" - 3 pct; c) Expertul face dovada participării în două sau trei proiecte/contracte în care a deținut un rol similar sau a fost responsabil de managementul proiectului - se acordă calificativul "acceptabil" - 1 pct. Note: 1. Punctajul sub factorului P2.2 se calculează prin însumarea punctajelor tehnice obținute în urma aplicării fiecărui sub factor de evaluare: P2.2 = P2.2.1 + P2.2.2 + P2.2.3 + P2.2.4 + P2.2.5 2. Punctajul total maxim pentru P.2.2.1 ce poate fi acordat unei propuneri tehnice este de 6 puncte. Pentru obținerea punctajului aferent, Ofertanții trebuie să aibă în vedere cerințele pentru experții cheie din Caietul de Sarcini. 3. Informații privind factorul de evaluare se regăsesc și în caietul de sarcini, „Cap. METODOLOGIA DE EVALUARE A OFERTELOR PREZENTATE”.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 6
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.2.2 Expert infrastructură software
Descriere : Subfactorul va fi apreciat în funcție de calificativul „foarte bine / bine / acceptabil". Comisia de evaluare va acorda calificativul luând în considerare liniile directoare următoare: a) Expertul face dovada participării în șase sau mai multe proiecte/contracte similare ca anvergură și complexitate, în care a deținut un rol similar sau a fost responsabil de instalarea, configurarea, securizarea și monitorizarea infrastructurii software - se acordă calificativul "foarte bine" - 6 pct; b) Expertul face dovada participării în patru sau cinci proiecte/contracte similare ca anvergură și complexitate, în care a deținut un rol similar sau a fost responsabil de instalarea, configurarea, securizarea și monitorizarea infrastructurii software - se acordă calificativul "bine" - 3 pct; c) Expertul face dovada participării în două sau trei proiecte/contracte similare ca anvergură și complexitate, în care a deținut un rol similar sau a fost responsabil de instalarea, configurarea, securizarea și monitorizarea infrastructurii software - se acordă calificativul "acceptabil" - 1 pct. Note: 1. Punctajul sub factorului P2.2 se calculează prin însumarea punctajelor tehnice obținute în urma aplicării fiecărui sub factor de evaluare: P2.2 = P2.2.1 + P2.2.2 + P2.2.3 + P2.2.4 + P2.2.5 2. Punctajul total maxim pentru P.2.2.2 ce poate fi acordat unei propuneri tehnice este de 6 puncte. Pentru obținerea punctajului aferent, Ofertanții trebuie să aibă în vedere cerințele pentru experții cheie din Caietul de Sarcini. 3. Informații privind factorul de evaluare se regăsesc și în caietul de sarcini, „Cap. METODOLOGIA DE EVALUARE A OFERTELOR PREZENTATE”.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 6
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.2.3 Expert de e-guvernare
Descriere : Subfactorul va fi apreciat în funcție de calificativul „foarte bine / bine / acceptabil". Comisia de evaluare va acorda calificativul luând în considerare liniile directoare următoare: a) Expertul face dovada participării în șase sau mai multe proiecte/contracte similare ca anvergură și complexitate, în care a deținut un rol similar sau a fost responsabil de analiza proceselor, procedurilor și fluxurilor de lucru și decizionale - se acordă calificativul "foarte bine" - 6 pct; b) Expertul face dovada participării în patru sau cinci proiecte/contracte similare ca anvergură și complexitate, în care a deținut un rol similar sau a fost responsabil de analiza proceselor, procedurilor și fluxurilor de lucru și decizionale - se acordă calificativul "bine" - 3 pct; c) Expertul face dovada participării în două sau trei proiecte/contracte similare ca anvergură și complexitate, în care a deținut un rol similar sau a fost responsabil de analiza proceselor, procedurilor și fluxurilor de lucru și decizionale - se acordă calificativul "acceptabil" - 1 pct. Note: 1. Punctajul sub factorului P2.2 se calculează prin însumarea punctajelor tehnice obținute în urma aplicării fiecărui sub factor de evaluare: P2.2 = P2.2.1 + P2.2.2 + P2.2.3 + P2.2.4 + P2.2.5 2. Punctajul total maxim pentru P.2.2.3 ce poate fi acordat unei propuneri tehnice este de 6 puncte. Pentru obținerea punctajului aferent, Ofertanții trebuie să aibă în vedere cerințele pentru experții cheie din Caietul de Sarcini. 3. Informații privind factorul de evaluare se regăsesc și în caietul de sarcini, „Cap. METODOLOGIA DE EVALUARE A OFERTELOR PREZENTATE”.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 6
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.2.4 Expert formator
Descriere : Subfactorul va fi apreciat în funcție de calificativul „foarte bine / bine / acceptabil". Comisia de evaluare va acorda calificativul luând în considerare liniile directoare următoare: a) Expertul face dovada participării în șase sau mai multe proiecte/contracte similare ca anvergură și complexitate, în care a deținut un rol similar sau a fost responsabil de activități specifice6 instruirii personalului și calificării în domeniul competențelor digitale (activități precum ar fi realizarea curriculei de curs, organizarea sesiunilor de instruire etc) - se acordă calificativul "foarte bine" - 6 pct; b) Expertul face dovada participării în patru sau cinci proiecte/contracte similare ca anvergură și complexitate, în care a deținut un rol similar sau a fost responsabil de activități specifice instruirii personalului și calificării în domeniul competențelor digitale (activități precum ar fi realizarea curriculei de curs, organizarea sesiunilor de instruire etc) - se acordă calificativul "bine" - 3 pct; c) Expertul face dovada participării în două sau trei proiecte/contracte similare ca anvergură și complexitate, în care a deținut un rol similar sau a fost responsabil de activități specifice instruirii personalului și calificării în domeniul competențelor digitale (activități precum ar fi realizarea curriculei de curs, organizarea sesiunilor de instruire etc) - se acordă calificativul "acceptabil" - 1 pct. Note: 1. Punctajul sub factorului P2.2 se calculează prin însumarea punctajelor tehnice obținute în urma aplicării fiecărui sub factor de evaluare: P2.2 = P2.2.1 + P2.2.2 + P2.2.3 + P2.2.4 + P2.2.5 2. Punctajul total maxim pentru P.2.2.4 ce poate fi acordat unei propuneri tehnice este de 6 puncte. Pentru obținerea punctajului aferent, Ofertanții trebuie să aibă în vedere cerințele pentru experții cheie din Caietul de Sarcini. 3. Informații privind factorul de evaluare se regăsesc și în caietul de sarcini, „Cap. METODOLOGIA DE EVALUARE A OFERTELOR PREZENTATE”.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 6
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.2.5 Expert implementare
Descriere : Subfactorul va fi apreciat în funcție de calificativul „foarte bine / bine / acceptabil". Comisia de evaluare va acorda calificativul luând în considerare liniile directoare următoare: a) Expertul face dovada participării în șase sau mai multe proiecte/contracte similare ca anvergură și complexitate, în care a deținut un rol similar sau a fost responsabil de realizarea /configurarea interfeței și a experienței utilizatorului - se acordă calificativul "foarte bine" - 6 pct; b) Expertul face dovada participării în patru sau cinci proiecte/contracte similare ca anvergură și complexitate, în care a deținut un rol similar sau a fost responsabil de realizarea /configurarea interfeței și a experienței utilizatorului - se acordă calificativul "bine" - 3 pct; c) Expertul face dovada participării în două sau trei proiecte/contracte similare ca anvergură și complexitate, în care a deținut un rol similar sau a fost responsabil de realizarea /configurarea interfeței și a experienței utilizatorului - se acordă calificativul "acceptabil" - 1 pct. Note: 1. Punctajul sub factorului P2.2 se calculează prin însumarea punctajelor tehnice obținute în urma aplicării fiecărui sub factor de evaluare: P2.2 = P2.2.1 + P2.2.2 + P2.2.3 + P2.2.4 + P2.2.5 2. Punctajul total maxim pentru P.2.2.5 ce poate fi acordat unei propuneri tehnice este de 6 puncte. Pentru obținerea punctajului aferent, Ofertanții trebuie să aibă în vedere cerințele pentru experții cheie din Caietul de Sarcini. 3. Informații privind factorul de evaluare se regăsesc și în caietul de sarcini, „Cap. METODOLOGIA DE EVALUARE A OFERTELOR PREZENTATE”.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 6

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : SPITALUL GENERAL C.F GALATI

6. Rezultate

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0000

Nu a fost ales un câștigător, iar procedura concurențială s-a încheiat.
Motivul pentru care nu a fost ales un câștigător : Toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile

8. Organizații

8.1 ORG-0004

Denumire oficială : SPITALUL GENERAL C.F GALATI
Număr de înregistrare : 3127328
Adresă poștală : Strada: Moruzzi Alexandru, nr. 5-7
Localitate : Galati
Cod poștal : 800223
Subdiviziunea țării (NUTS) : Galaţi ( RO224 )
Țara : România
Punct de contact : Carmen Serbanescu
Telefon : +40 236460795
Fax : +40 236411613
Profilul achizitorului : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Cumpărător
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții

8.1 ORG-0002

Denumire oficială : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Număr de înregistrare : 20329980
Adresă poștală : Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 030084
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213104641
Fax : +40 213104642
Adresa de internet : http://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația responsabilă cu căile de atac

8.1 ORG-0001

Denumire oficială : Operator SEAP
Număr de înregistrare : RO42283735
Adresă poștală : Strada: Italiana, nr. 22, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: -
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020976
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Roxana Popescu
Telefon : +40 213032997
Adresa de internet : https://www.adr.gov.ro/
Rolurile acestei organizații :
TED eSender

11. Informații privind anunțul

11.1 Informații privind anunțul

Identificatorul/versiunea anunțului : dd8e1d57-3d5e-4dd7-b87e-fec1879a56a8 - 01
Tip de formular : Rezultat
Tip de anunț : Anunț de atribuire a contractului sau a concesiunii - regim standard
Data notificării expedierii : 25/06/2025 15:26 +03:00
Data de expediere a anunțului eSender : 25/06/2025 14:02 +03:00
Limbile în care acest anunț este disponibil oficial : română

11.2 Informații privind publicarea

Numărul de publicare al anunțului : 00413099-2025
Numărul ediției JO S : 120/2025
Data publicării : 26/06/2025