Acord cadru de furnizare alimente pentru centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu

Contractul ce urmeaza a fi atribuit are ca obiect furnizarea de produse alimentare pentru centrele sociale din structura Directiei de Asistenta Sociala Sibiu conform caiet de de sarcini. Orice solicitare de clarificari trebuie transmisa in SEAP. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari . …

CPV: 03142500 Птичи яйца, 15110000 Месо, 15112000 Домашни птици, 15130000 Месни продукти, 15300000 Плодове и зеленчуци, преработени и консервирани, 15500000 Млечни продукти, 15540000 Сирене, 15800000 Различни хранителни продукти, 15810000 Хляб, хлебни изделия и пресни сладкарски изделия
Място на изпълнение:
Acord cadru de furnizare alimente pentru centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu
Издаващ орган:
DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA SIBIU
Номер на наградата:
PAAP1085410

1. Cumpărător

1.1 Cumpărător

Denumire oficială : DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA SIBIU
Forma juridică a achizitorului : Autoritate locală
Activitatea autorității contractante : Protecție socială

2. Procedură

2.1 Procedură

Titlu : Acord cadru de furnizare alimente pentru centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu
Descriere : Contractul ce urmeaza a fi atribuit are ca obiect furnizarea de produse alimentare pentru centrele sociale din structura Directiei de Asistenta Sociala Sibiu conform caiet de de sarcini. Orice solicitare de clarificari trebuie transmisa in SEAP. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari . in conformitate cu prevederile art. 160-161 din legea 98/2016 cu modificarile si completarile ulterioare, termenul pentru raspunsul autoritatii contractante la clarificari este in a 11 zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.
Identificatorul procedurii : 078de339-4961-4bda-90c7-66deef6f60e3
Identificator intern : PAAP1085410
Tip de procedură : Deschisă

2.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 15800000 Diverse produse alimentare

2.1.3 Valoare

Valoarea maximă a acordului-cadru : 3 899 414 Leu românesc

2.1.4 Informații generale

Temei juridic :
Directiva 2014/24/UE

5. Lot

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0001

Titlu : PRODUSE PANIFICATIE SI PATISERIE
Descriere : Contractul ce urmeaza a fi atribuit are ca obiect furnizarea de produse alimentare pentru centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu Valoarea estimata a celui mai mare contract subsecvent care se anticipeaza ca va fi atribuit pe durata acordului cadru : 142.750,00 lei fara TVA. Estimări ale cantităților minime și maxime care ar putea fi solicitate pe durata întregului acord-cadru - cantitățile minime și cantitățile maxime ale fiecărui produs solicitat în cadrul lotului se regăsesc în Anexa 1 a caietului de sarcini. Calendar estimativ (frecvența și valoarea contractelor care urmează să fie atribuite): lunar/trimestrial/semestrial . Detalii privind cantitatile estimate și specificatiile tehnice ale produselor se regasesc în caietul de sarcini. Autoritatea contractantă își rezervă dreptul de a diminua și / sau de a crește cantitățile de produse solicitate în funcție de numărul beneficiarilor și de fondurile bugetare alocate. Datele propuse în calendarul estimativ reprezintă intenția autorității/entității contractante, nu un angajament ferm din partea autorității/entității contractante cu privire la atribuirea contractelor subsecvente, pornind de la ipoteza de lucru că nu vor apărea evenimente/circumstanțe imprevizibile care nu au putut fi luate în considerare la momentul inițierii procedurii de atribuire, respectiv vor fi asigurate și resursele financiare necesare.
Identificator intern : 1

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 15810000 Produse de panificaţie, produse de patiserie şi de cofetărie proaspete

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Sibiu ( RO126 )
Țara : România
Informații suplimentare : la centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu

5.1.3 Durata estimată

Durată : 24 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice nefinanțat din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Referitor la modificarea acordului - cadru: Promitentul - achizitor va avea dreptul de a uza oricând de toate prevederile art. 221,222, 222^1 și 222^2 din Legea nr. 98/2016 cu condiţia îndeplinirii condiţiilor impuse de acest articol. Prin urmare, uzul efectiv al acestui articol nu va putea fi niciodată considerat ca reprezentând o schimbare a condițiilor care au restricționat concurența. Prin menţionarea în documentaţia de atribuire a faptului că în situaţia în care condiţiile impuse de articolul 221, 222, 222^1 și 222^2 vor fi îndeplinite, Promitentul - achizitor va avea dreptul oricând de a uza de prevederile lui, Promitentul - achizitor respectă principiul transparenţei, putând fi reţinut faptul că restrângerea concurenţei nu va putea fi invocată în situaţia în care art. 221 din Legea nr. 98/2016 va fi aplicat pe parcursul executării acordului - cadru. Prezenta prevedere reprezintă un amendament care permite creşterea valorii acordului - cadru astfel că, în cazul în care vor fi necesare modificări la acordul – cadru încheiat care să ducă la creşterea valorii lui, în baza art. 221, 222, 222^1 și 222^2 din Legea nr. 98/2016 (art. 72 din Directiva 24/2014) nu se va putea afirma că modificarea reprezintă intenţia părţilor de a renegocia acordul - cadru şi că alţi competitori au fost privaţi de această informaţie pe care dacă ar fi ştiut-o ar fi fost interesaţi în a licita. În cazul tuturor trimiterilor din caietul de sarcini (inclusiv anexe)/documentaţia de atribuire, la specificaţii tehnice, standarde naţionale care transpun standarde europene, evaluări tehnice europene, specificaţii tehnice comune, standarde internaţionale, alte sisteme de referinţă tehnice instituite de către organismele de standardizare europene sau, în lipsa oricărora dintre acestea, la standarde naţionale se va lua în considerare că este însoţită de menţiunea "sau echivalent". În conformitate cu principiul recunoaşterii reciproce, Autoritatea contractantă va accepta documente echivalente celor solicitate la nivelul caietului de sarcini / documentaţiei de atribuire, emise de organisme stabilite în alte state membre ale Uniunii Europene sau cu care România are încheiate acorduri pentru recunoaşterea şi echivalarea certificărilor / autorizaţiilor în cauză. Procentul minim de lucrari/servicii care urmeaza sa fie atribuite de concesionar unor terti (dupa caz)-

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Lanțul de aprovizionare-canale scurte de aprovizionare
Descriere : Componenta tehnică - Factor de evaluare asociat art.188, alin. (3), lit. b) din Legea 98/2016 coroborat cu art. 187(5) lit. a) din Legea 98/2016 referitor la condițiile comerciale ale produselor, respectiv lanțul scurt de aprovizionare care facilitează interacțiunea dintre consumatori și producători prin reducerea timpului dintre productie/recoltare si consum, cee a ce garanteaza un standard de prospețime și siguranță. Algoritm de calcul: Punctajul se acordă astfel: - Pentru livrarile directe, fără niciun intermediar (de la producătorul original la consumatorul final) se acordă punctajul maxim de 30 puncte; Pentru a obține punctajul corespunzător, operatorii economici trebuie să prezinte în cadrul ofertei respective (propunerea tehnică), documente care confirmă livrarea directă de la producător (certificat de producător) pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documente, nu se va acorda punctaj. - Pentru un operator economic (producător și ofertant) implicați în lanțul de aprovizionare se acordă 15 puncte; dovada se face prin certificat de producător și contract/acord/factură purtând mențiunea „Conform cu originalul” între producator și ofertant pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documentele se acordă 0 puncte. - Pentru trei operatori economici (producător –intermediar - ofertant) implicați în lanțul de aprovizionare se acordă 10 puncte; dovada se face prin urmatoarele documente: certificat de producător și contract/acord între producător și intermediar și contract/acord între intermediar și ofertant, pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documentele se acordă 0 puncte. Notă: • Producător este considerat opertorul economic care fabrică produsul. În cazul în care produsul ofertat nu este realizat în România, importatorul este considerat primul intermediar în lanțul de aprovizionare. • Ofertele care propun mai mult de trei operatori economici (producător și intermediari) implicați în lanțul de aprovizionare punctajul va fi zero.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 30
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Distanța până la locul de livrare
Descriere : Se urmărește reducerea amprentei de carbon și asigurarea livrării imediate a produselor contractate minimizându-se riscul de discontinuitate în alimentație si asigurarii livrarii cu promptitudine în cazul unei necesități neprevazute. Mai mult decât atât, autoritatea contractantă se asigură că produsele livrate urmează a fi consumate în stare proaspată având în vedere că nu dispune de spații de stocare pentru produsele contractate. Distanța până la locul de livrare îl reprezintă distanta minima parcursă de contractant/ofertant de la sediu/punct de lucru în care se afla produsele până la locul de livrare indicat de beneficiar. Distanța cea mai mică pentru care se va acorda punctajul maxim pentru acest criteriu de atribuire este de 30km. Pragul maxim admis este de 100km peste care oferta este considerată neconformă. Pentru distanța mai mică de 30 km nu se acorda punctaj suplimentar. Orice necorelare, omisiune ori neconformitate constatată în privința documentelor ofertei, în raport cu documentația de atribuire, caietul de sarcini ori cu prevederile legislației în vigoare va conduce la respingerea ofertei. Prin urmare, în cazul lipsei unui document aferent propunerii tehnice și /sau completarea greșită a unui document ori neprezentare a acestuia în forma solicitată sunt incidente prevederile de mai sus. Algoritm de calcul: Punctajul se acordă astfel: a) pentru oferta admisibilă cu cel mai mic număr de km de la sediu/punctul de lucru în care se află produsele până la locul de livrare indicat de beneficiar-30 puncte b) pentru restul ofertelor admisibile, punctajul se va calcula utilizând următoarea formulă: Punctaj: Pdist = (dist min/ distanta ofertata) x 30puncte, unde dist min = cel mai mic număr de kilometri propus; distanta ofertata = număr de kilometri reali parcursi de ofertant.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 30

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Acord-cadru, fără reluarea procedurii concurențiale
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA SIBIU

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0002

Titlu : PRODUSE LACTATE
Descriere : Contractul ce urmează a fi atribuit are ca obiect furnizarea de produse alimentare a centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent care se anticipează că va fi atribuit pe durata acordului-cadru: 92.607,50 lei fara TVA. Estimări ale cantităților minime și maxime care ar putea fi solicitate pe durata întregului acord-cadru - cantitățile minime și cantitățile maxime ale fiecărui produs solicitat în cadrul lotului se regăsesc în Anexa caietului de sarcini. Calendar estimativ (frecvența și valoarea contractelor care urmează să fie atribuite): lunar/trimestrial/semestrial . Detalii privind cantitatile estimate și specificatiile tehnice ale produselor se regasesc în caietul de sarcini. Autoritatea contractantă își rezervă dreptul de a diminua și / sau de a crește cantitățile de produse solicitate în funcție de numărul beneficiarilor și de fondurile bugetare alocate. Datele propuse în calendarul estimativ reprezintă intenția autorității/entității contractante, nu un angajament ferm din partea autorității/entității contractante cu privire la atribuirea contractelor subsecvente, pornind de la ipoteza de lucru că nu vor apărea evenimente/circumstanțe imprevizibile care nu au putut fi luate în considerare la momentul inițierii procedurii de atribuire, respectiv vor fi asigurate și resursele financiare necesare.
Identificator intern : 2

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 15500000 Produse lactate

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Sibiu ( RO126 )
Țara : România
Informații suplimentare : la centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu

5.1.3 Durata estimată

Durată : 24 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice nefinanțat din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Referitor la modificarea acordului - cadru: Promitentul - achizitor va avea dreptul de a uza oricând de toate prevederile art. 221,222, 222^1 și 222^2 din Legea nr. 98/2016 cu condiţia îndeplinirii condiţiilor impuse de acest articol. Prin urmare, uzul efectiv al acestui articol nu va putea fi niciodată considerat ca reprezentând o schimbare a condițiilor care au restricționat concurența. Prin menţionarea în documentaţia de atribuire a faptului că în situaţia în care condiţiile impuse de articolul 221, 222, 222^1 și 222^2 vor fi îndeplinite, Promitentul - achizitor va avea dreptul oricând de a uza de prevederile lui, Promitentul - achizitor respectă principiul transparenţei, putând fi reţinut faptul că restrângerea concurenţei nu va putea fi invocată în situaţia în care art. 221 din Legea nr. 98/2016 va fi aplicat pe parcursul executării acordului - cadru. Prezenta prevedere reprezintă un amendament care permite creşterea valorii acordului - cadru astfel că, în cazul în care vor fi necesare modificări la acordul – cadru încheiat care să ducă la creşterea valorii lui, în baza art. 221, 222, 222^1 și 222^2 din Legea nr. 98/2016 (art. 72 din Directiva 24/2014) nu se va putea afirma că modificarea reprezintă intenţia părţilor de a renegocia acordul - cadru şi că alţi competitori au fost privaţi de această informaţie pe care dacă ar fi ştiut-o ar fi fost interesaţi în a licita. În cazul tuturor trimiterilor din caietul de sarcini (inclusiv anexe)/documentaţia de atribuire, la specificaţii tehnice, standarde naţionale care transpun standarde europene, evaluări tehnice europene, specificaţii tehnice comune, standarde internaţionale, alte sisteme de referinţă tehnice instituite de către organismele de standardizare europene sau, în lipsa oricărora dintre acestea, la standarde naţionale se va lua în considerare că este însoţită de menţiunea "sau echivalent". În conformitate cu principiul recunoaşterii reciproce, Autoritatea contractantă va accepta documente echivalente celor solicitate la nivelul caietului de sarcini / documentaţiei de atribuire, emise de organisme stabilite în alte state membre ale Uniunii Europene sau cu care România are încheiate acorduri pentru recunoaşterea şi echivalarea certificărilor / autorizaţiilor în cauză. Procentul minim de lucrari/servicii care urmeaza sa fie atribuite de concesionar unor terti (dupa caz)-

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Lanțul de aprovizionare-canale scurte de aprovizionare
Descriere : Componenta tehnică - Factor de evaluare asociat art.188, alin. (3), lit. b) din Legea 98/2016 coroborat cu art. 187(5) lit. a) din Legea 98/2016 referitor la condițiile comerciale ale produselor, respectiv lanțul scurt de aprovizionare care facilitează interacțiunea dintre consumatori și producători prin reducerea timpului dintre productie/recoltare si consum, cee a ce garanteaza un standard de prospețime și siguranță. Algoritm de calcul: Punctajul se acordă astfel: - Pentru livrarile directe, fără niciun intermediar (de la producătorul original la consumatorul final) se acordă punctajul maxim de 30 puncte; Pentru a obține punctajul corespunzător, operatorii economici trebuie să prezinte în cadrul ofertei respective (propunerea tehnică), documente care confirmă livrarea directă de la producător (certificat de producător) pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documente, nu se va acorda punctaj. - Pentru un operator economic (producător și ofertant) implicați în lanțul de aprovizionare se acordă 15 puncte; dovada se face prin certificat de producător și contract/acord/factură purtând mențiunea „Conform cu originalul” între producator și ofertant pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documentele se acordă 0 puncte. - Pentru trei operatori economici (producător –intermediar - ofertant) implicați în lanțul de aprovizionare se acordă 10 puncte; dovada se face prin urmatoarele documente: certificat de producător și contract/acord între producător și intermediar și contract/acord între intermediar și ofertant, pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documentele se acordă 0 puncte. Notă: • Producător este considerat opertorul economic care fabrică produsul. În cazul în care produsul ofertat nu este realizat în România, importatorul este considerat primul intermediar în lanțul de aprovizionare. • Ofertele care propun mai mult de trei operatori economici (producător și intermediari) implicați în lanțul de aprovizionare punctajul va fi zero.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 30
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Distanța până la locul de livrare
Descriere : Se urmărește reducerea amprentei de carbon și asigurarea livrării imediate a produselor contractate minimizându-se riscul de discontinuitate în alimentație si asigurarii livrarii cu promptitudine în cazul unei necesități neprevazute. Mai mult decât atât, autoritatea contractantă se asigură că produsele livrate urmează a fi consumate în stare proaspată având în vedere că nu dispune de spații de stocare pentru produsele contractate. Distanța până la locul de livrare îl reprezintă distanta minima parcursă de contractant/ofertant de la sediu/punct de lucru în care se afla produsele până la locul de livrare indicat de beneficiar. Distanța cea mai mică pentru care se va acorda punctajul maxim pentru acest criteriu de atribuire este de 30km. Pragul maxim admis este de 100km peste care oferta este considerată neconformă. Pentru distanța mai mică de 30 km nu se acorda punctaj suplimentar. Orice necorelare, omisiune ori neconformitate constatată în privința documentelor ofertei, în raport cu documentația de atribuire, caietul de sarcini ori cu prevederile legislației în vigoare va conduce la respingerea ofertei. Prin urmare, în cazul lipsei unui document aferent propunerii tehnice și /sau completarea greșită a unui document ori neprezentare a acestuia în forma solicitată sunt incidente prevederile de mai sus. Algoritm de calcul: Punctajul se acordă astfel: a) pentru oferta admisibilă cu cel mai mic număr de km de la sediu/punctul de lucru în care se află produsele până la locul de livrare indicat de beneficiar-30 puncte b) pentru restul ofertelor admisibile, punctajul se va calcula utilizând următoarea formulă: Punctaj: Pdist = (dist min/ distanta ofertata) x 30puncte, unde dist min = cel mai mic număr de kilometri propus; distanta ofertata = număr de kilometri reali parcursi de ofertant.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 30

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Acord-cadru, fără reluarea procedurii concurențiale
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA SIBIU

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0003

Titlu : PRODUSE LACTATE - BRÂNZETURI
Descriere : Contractul ce urmează a fi atribuit are ca obiect furnizarea de produse alimentare pentru beneficiarii din centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent care se anticipează că va fi atribuit pe durata acordului-cadru:113.190,00 lei fara TVA. Estimări ale cantităților minime și maxime care ar putea fi solicitate pe durata întregului acord-cadru - cantitățile minime și cantitățile maxime ale fiecărui produs solicitat în cadrul lotului se regăsesc în Anexa caietului de sarcini. Calendar estimativ (frecvența și valoarea contractelor care urmează să fie atribuite): lunar/trimestrial/semestrial . Detalii privind cantitatile estimate și specificatiile tehnice ale produselor se regasesc în caietul de sarcini. Autoritatea contractantă își rezervă dreptul de a diminua și / sau de a crește cantitățile de produse solicitate în funcție de numărul beneficiarilor și de fondurile bugetare alocate. Datele propuse în calendarul estimativ reprezintă intenția autorității/entității contractante, nu un angajament ferm din partea autorității/entității contractante cu privire la atribuirea contractelor subsecvente, pornind de la ipoteza de lucru că nu vor apărea evenimente/circumstanțe imprevizibile care nu au putut fi luate în considerare la momentul inițierii procedurii de atribuire, respectiv vor fi asigurate și resursele financiare necesare.
Identificator intern : 3

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 15540000 Brânzeturi

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Sibiu ( RO126 )
Țara : România
Informații suplimentare : la centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu

5.1.3 Durata estimată

Durată : 24 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice nefinanțat din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Referitor la modificarea acordului - cadru: Promitentul - achizitor va avea dreptul de a uza oricând de toate prevederile art. 221,222, 222^1 și 222^2 din Legea nr. 98/2016 cu condiţia îndeplinirii condiţiilor impuse de acest articol. Prin urmare, uzul efectiv al acestui articol nu va putea fi niciodată considerat ca reprezentând o schimbare a condițiilor care au restricționat concurența. Prin menţionarea în documentaţia de atribuire a faptului că în situaţia în care condiţiile impuse de articolul 221, 222, 222^1 și 222^2 vor fi îndeplinite, Promitentul - achizitor va avea dreptul oricând de a uza de prevederile lui, Promitentul - achizitor respectă principiul transparenţei, putând fi reţinut faptul că restrângerea concurenţei nu va putea fi invocată în situaţia în care art. 221 din Legea nr. 98/2016 va fi aplicat pe parcursul executării acordului - cadru. Prezenta prevedere reprezintă un amendament care permite creşterea valorii acordului - cadru astfel că, în cazul în care vor fi necesare modificări la acordul – cadru încheiat care să ducă la creşterea valorii lui, în baza art. 221, 222, 222^1 și 222^2 din Legea nr. 98/2016 (art. 72 din Directiva 24/2014) nu se va putea afirma că modificarea reprezintă intenţia părţilor de a renegocia acordul - cadru şi că alţi competitori au fost privaţi de această informaţie pe care dacă ar fi ştiut-o ar fi fost interesaţi în a licita. În cazul tuturor trimiterilor din caietul de sarcini (inclusiv anexe)/documentaţia de atribuire, la specificaţii tehnice, standarde naţionale care transpun standarde europene, evaluări tehnice europene, specificaţii tehnice comune, standarde internaţionale, alte sisteme de referinţă tehnice instituite de către organismele de standardizare europene sau, în lipsa oricărora dintre acestea, la standarde naţionale se va lua în considerare că este însoţită de menţiunea "sau echivalent". În conformitate cu principiul recunoaşterii reciproce, Autoritatea contractantă va accepta documente echivalente celor solicitate la nivelul caietului de sarcini / documentaţiei de atribuire, emise de organisme stabilite în alte state membre ale Uniunii Europene sau cu care România are încheiate acorduri pentru recunoaşterea şi echivalarea certificărilor / autorizaţiilor în cauză. Procentul minim de lucrari/servicii care urmeaza sa fie atribuite de concesionar unor terti (dupa caz)-

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Lanțul de aprovizionare-canale scurte de aprovizionare
Descriere : Componenta tehnică - Factor de evaluare asociat art.188, alin. (3), lit. b) din Legea 98/2016 coroborat cu art. 187(5) lit. a) din Legea 98/2016 referitor la condițiile comerciale ale produselor, respectiv lanțul scurt de aprovizionare care facilitează interacțiunea dintre consumatori și producători prin reducerea timpului dintre productie/recoltare si consum, cee a ce garanteaza un standard de prospețime și siguranță. Algoritm de calcul: Punctajul se acordă astfel: - Pentru livrarile directe, fără niciun intermediar (de la producătorul original la consumatorul final) se acordă punctajul maxim de 30 puncte; Pentru a obține punctajul corespunzător, operatorii economici trebuie să prezinte în cadrul ofertei respective (propunerea tehnică), documente care confirmă livrarea directă de la producător (certificat de producător) pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documente, nu se va acorda punctaj. - Pentru un operator economic (producător și ofertant) implicați în lanțul de aprovizionare se acordă 15 puncte; dovada se face prin certificat de producător și contract/acord/factură purtând mențiunea „Conform cu originalul” între producator și ofertant pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documentele se acordă 0 puncte. - Pentru trei operatori economici (producător –intermediar - ofertant) implicați în lanțul de aprovizionare se acordă 10 puncte; dovada se face prin urmatoarele documente: certificat de producător și contract/acord între producător și intermediar și contract/acord între intermediar și ofertant, pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documentele se acordă 0 puncte. Notă: • Producător este considerat opertorul economic care fabrică produsul. În cazul în care produsul ofertat nu este realizat în România, importatorul este considerat primul intermediar în lanțul de aprovizionare. • Ofertele care propun mai mult de trei operatori economici (producător și intermediari) implicați în lanțul de aprovizionare punctajul va fi zero.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 30
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Distanța până la locul de livrare
Descriere : Se urmărește reducerea amprentei de carbon și asigurarea livrării imediate a produselor contractate minimizându-se riscul de discontinuitate în alimentație si asigurarii livrarii cu promptitudine în cazul unei necesități neprevazute. Mai mult decât atât, autoritatea contractantă se asigură că produsele livrate urmează a fi consumate în stare proaspată având în vedere că nu dispune de spații de stocare pentru produsele contractate. Distanța până la locul de livrare îl reprezintă distanta minima parcursă de contractant/ofertant de la sediu/punct de lucru în care se afla produsele până la locul de livrare indicat de beneficiar. Distanța cea mai mică pentru care se va acorda punctajul maxim pentru acest criteriu de atribuire este de 30km. Pragul maxim admis este de 100km peste care oferta este considerată neconformă. Pentru distanța mai mică de 30 km nu se acorda punctaj suplimentar. Orice necorelare, omisiune ori neconformitate constatată în privința documentelor ofertei, în raport cu documentația de atribuire, caietul de sarcini ori cu prevederile legislației în vigoare va conduce la respingerea ofertei. Prin urmare, în cazul lipsei unui document aferent propunerii tehnice și /sau completarea greșită a unui document ori neprezentare a acestuia în forma solicitată sunt incidente prevederile de mai sus. Algoritm de calcul: Punctajul se acordă astfel: a) pentru oferta admisibilă cu cel mai mic număr de km de la sediu/punctul de lucru în care se află produsele până la locul de livrare indicat de beneficiar-30 puncte b) pentru restul ofertelor admisibile, punctajul se va calcula utilizând următoarea formulă: Punctaj: Pdist = (dist min/ distanta ofertata) x 30puncte, unde dist min = cel mai mic număr de kilometri propus; distanta ofertata = număr de kilometri reali parcursi de ofertant.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 30

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Acord-cadru, fără reluarea procedurii concurențiale
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA SIBIU

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0004

Titlu : PRODUSE CARNE DE PORC
Descriere : Contractul ce urmează a fi atribuit are ca obiect furnizarea de produse alimentare pentru beneficiarii din centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent care se anticipează că va fi atribuit pe durata acordului-cadru: 105.452,50 lei fara TVA. Estimări ale cantităților minime și maxime care ar putea fi solicitate pe durata întregului acord-cadru - cantitățile minime și cantitățile maxime ale fiecărui produs solicitat în cadrul lotului se regăsesc în Anexa caietului de sarcini. Calendar estimativ (frecvența și valoarea contractelor care urmează să fie atribuite): lunar/trimestrial/semestrial . Detalii privind cantitatile estimate și specificatiile tehnice ale produselor se regasesc în caietul de sarcini. Autoritatea contractantă își rezervă dreptul de a diminua și / sau de a crește cantitățile de produse solicitate în funcție de numărul beneficiarilor și de fondurile bugetare alocate. Datele propuse în calendarul estimativ reprezintă intenția autorității/entității contractante, nu un angajament ferm din partea autorității/entității contractante cu privire la atribuirea contractelor subsecvente, pornind de la ipoteza de lucru că nu vor apărea evenimente/circumstanțe imprevizibile care nu au putut fi luate în considerare la momentul inițierii procedurii de atribuire, respectiv vor fi asigurate și resursele financiare necesare.
Identificator intern : 4

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 15110000 Carne

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Sibiu ( RO126 )
Țara : România
Informații suplimentare : la centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu

5.1.3 Durata estimată

Durată : 24 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice nefinanțat din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Referitor la modificarea acordului - cadru: Promitentul - achizitor va avea dreptul de a uza oricând de toate prevederile art. 221,222, 222^1 și 222^2 din Legea nr. 98/2016 cu condiţia îndeplinirii condiţiilor impuse de acest articol. Prin urmare, uzul efectiv al acestui articol nu va putea fi niciodată considerat ca reprezentând o schimbare a condițiilor care au restricționat concurența. Prin menţionarea în documentaţia de atribuire a faptului că în situaţia în care condiţiile impuse de articolul 221, 222, 222^1 și 222^2 vor fi îndeplinite, Promitentul - achizitor va avea dreptul oricând de a uza de prevederile lui, Promitentul - achizitor respectă principiul transparenţei, putând fi reţinut faptul că restrângerea concurenţei nu va putea fi invocată în situaţia în care art. 221 din Legea nr. 98/2016 va fi aplicat pe parcursul executării acordului - cadru. Prezenta prevedere reprezintă un amendament care permite creşterea valorii acordului - cadru astfel că, în cazul în care vor fi necesare modificări la acordul – cadru încheiat care să ducă la creşterea valorii lui, în baza art. 221, 222, 222^1 și 222^2 din Legea nr. 98/2016 (art. 72 din Directiva 24/2014) nu se va putea afirma că modificarea reprezintă intenţia părţilor de a renegocia acordul - cadru şi că alţi competitori au fost privaţi de această informaţie pe care dacă ar fi ştiut-o ar fi fost interesaţi în a licita. În cazul tuturor trimiterilor din caietul de sarcini (inclusiv anexe)/documentaţia de atribuire, la specificaţii tehnice, standarde naţionale care transpun standarde europene, evaluări tehnice europene, specificaţii tehnice comune, standarde internaţionale, alte sisteme de referinţă tehnice instituite de către organismele de standardizare europene sau, în lipsa oricărora dintre acestea, la standarde naţionale se va lua în considerare că este însoţită de menţiunea "sau echivalent". În conformitate cu principiul recunoaşterii reciproce, Autoritatea contractantă va accepta documente echivalente celor solicitate la nivelul caietului de sarcini / documentaţiei de atribuire, emise de organisme stabilite în alte state membre ale Uniunii Europene sau cu care România are încheiate acorduri pentru recunoaşterea şi echivalarea certificărilor / autorizaţiilor în cauză. Procentul minim de lucrari/servicii care urmeaza sa fie atribuite de concesionar unor terti (dupa caz)-

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Lanțul de aprovizionare-canale scurte de aprovizionare
Descriere : Componenta tehnică - Factor de evaluare asociat art.188, alin. (3), lit. b) din Legea 98/2016 coroborat cu art. 187(5) lit. a) din Legea 98/2016 referitor la condițiile comerciale ale produselor, respectiv lanțul scurt de aprovizionare care facilitează interacțiunea dintre consumatori și producători prin reducerea timpului dintre productie/recoltare si consum, cee a ce garanteaza un standard de prospețime și siguranță. Algoritm de calcul: Punctajul se acordă astfel: - Pentru livrarile directe, fără niciun intermediar (de la producătorul original la consumatorul final) se acordă punctajul maxim de 30 puncte; Pentru a obține punctajul corespunzător, operatorii economici trebuie să prezinte în cadrul ofertei respective (propunerea tehnică), documente care confirmă livrarea directă de la producător (certificat de producător) pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documente, nu se va acorda punctaj. - Pentru un operator economic (producător și ofertant) implicați în lanțul de aprovizionare se acordă 15 puncte; dovada se face prin certificat de producător și contract/acord/factură purtând mențiunea „Conform cu originalul” între producator și ofertant pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documentele se acordă 0 puncte. - Pentru trei operatori economici (producător –intermediar - ofertant) implicați în lanțul de aprovizionare se acordă 10 puncte; dovada se face prin urmatoarele documente: certificat de producător și contract/acord între producător și intermediar și contract/acord între intermediar și ofertant, pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documentele se acordă 0 puncte. Notă: • Producător este considerat opertorul economic care fabrică produsul. În cazul în care produsul ofertat nu este realizat în România, importatorul este considerat primul intermediar în lanțul de aprovizionare. • Ofertele care propun mai mult de trei operatori economici (producător și intermediari) implicați în lanțul de aprovizionare punctajul va fi zero.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 30
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Distanța până la locul de livrare
Descriere : Se urmărește reducerea amprentei de carbon și asigurarea livrării imediate a produselor contractate minimizându-se riscul de discontinuitate în alimentație si asigurarii livrarii cu promptitudine în cazul unei necesități neprevazute. Mai mult decât atât, autoritatea contractantă se asigură că produsele livrate urmează a fi consumate în stare proaspată având în vedere că nu dispune de spații de stocare pentru produsele contractate. Distanța până la locul de livrare îl reprezintă distanta minima parcursă de contractant/ofertant de la sediu/punct de lucru în care se afla produsele până la locul de livrare indicat de beneficiar. Distanța cea mai mică pentru care se va acorda punctajul maxim pentru acest criteriu de atribuire este de 30km. Pragul maxim admis este de 100km peste care oferta este considerată neconformă. Pentru distanța mai mică de 30 km nu se acorda punctaj suplimentar. Orice necorelare, omisiune ori neconformitate constatată în privința documentelor ofertei, în raport cu documentația de atribuire, caietul de sarcini ori cu prevederile legislației în vigoare va conduce la respingerea ofertei. Prin urmare, în cazul lipsei unui document aferent propunerii tehnice și /sau completarea greșită a unui document ori neprezentare a acestuia în forma solicitată sunt incidente prevederile de mai sus. Algoritm de calcul: Punctajul se acordă astfel: a) pentru oferta admisibilă cu cel mai mic număr de km de la sediu/punctul de lucru în care se află produsele până la locul de livrare indicat de beneficiar-30 puncte b) pentru restul ofertelor admisibile, punctajul se va calcula utilizând următoarea formulă: Punctaj: Pdist = (dist min/ distanta ofertata) x 30puncte, unde dist min = cel mai mic număr de kilometri propus; distanta ofertata = număr de kilometri reali parcursi de ofertant.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 30

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Acord-cadru, fără reluarea procedurii concurențiale
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA SIBIU

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0005

Titlu : PRODUSE CARNE PUI
Descriere : Contractul ce urmează a fi atribuit are ca obiect furnizarea de produse alimentare pentru beneficiarii din centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent care se anticipează că va fi atribuit pe durata acordului-cadru:47.210,50 lei fara TVA. Estimări ale cantităților minime și maxime care ar putea fi solicitate pe durata întregului acord-cadru - cantitățile minime și cantitățile maxime ale fiecărui produs solicitat în cadrul lotului se regăsesc în Anexa caietului de sarcini. Calendar estimativ (frecvența și valoarea contractelor care urmează să fie atribuite): lunar/trimestrial/semestrial . Detalii privind cantitatile estimate și specificatiile tehnice ale produselor se regasesc în caietul de sarcini. Autoritatea contractantă își rezervă dreptul de a diminua și / sau de a crește cantitățile de produse solicitate în funcție de numărul beneficiarilor și de fondurile bugetare alocate. Datele propuse în calendarul estimativ reprezintă intenția autorității/entității contractante, nu un angajament ferm din partea autorității/entității contractante cu privire la atribuirea contractelor subsecvente, pornind de la ipoteza de lucru că nu vor apărea evenimente/circumstanțe imprevizibile care nu au putut fi luate în considerare la momentul inițierii procedurii de atribuire, respectiv vor fi asigurate și resursele financiare necesare.
Identificator intern : 5

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 15112000 Carne de pasăre

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Sibiu ( RO126 )
Țara : România
Informații suplimentare : la centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu

5.1.3 Durata estimată

Durată : 24 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice nefinanțat din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Referitor la modificarea acordului - cadru: Promitentul - achizitor va avea dreptul de a uza oricând de toate prevederile art. 221,222, 222^1 și 222^2 din Legea nr. 98/2016 cu condiţia îndeplinirii condiţiilor impuse de acest articol. Prin urmare, uzul efectiv al acestui articol nu va putea fi niciodată considerat ca reprezentând o schimbare a condițiilor care au restricționat concurența. Prin menţionarea în documentaţia de atribuire a faptului că în situaţia în care condiţiile impuse de articolul 221, 222, 222^1 și 222^2 vor fi îndeplinite, Promitentul - achizitor va avea dreptul oricând de a uza de prevederile lui, Promitentul - achizitor respectă principiul transparenţei, putând fi reţinut faptul că restrângerea concurenţei nu va putea fi invocată în situaţia în care art. 221 din Legea nr. 98/2016 va fi aplicat pe parcursul executării acordului - cadru. Prezenta prevedere reprezintă un amendament care permite creşterea valorii acordului - cadru astfel că, în cazul în care vor fi necesare modificări la acordul – cadru încheiat care să ducă la creşterea valorii lui, în baza art. 221, 222, 222^1 și 222^2 din Legea nr. 98/2016 (art. 72 din Directiva 24/2014) nu se va putea afirma că modificarea reprezintă intenţia părţilor de a renegocia acordul - cadru şi că alţi competitori au fost privaţi de această informaţie pe care dacă ar fi ştiut-o ar fi fost interesaţi în a licita. În cazul tuturor trimiterilor din caietul de sarcini (inclusiv anexe)/documentaţia de atribuire, la specificaţii tehnice, standarde naţionale care transpun standarde europene, evaluări tehnice europene, specificaţii tehnice comune, standarde internaţionale, alte sisteme de referinţă tehnice instituite de către organismele de standardizare europene sau, în lipsa oricărora dintre acestea, la standarde naţionale se va lua în considerare că este însoţită de menţiunea "sau echivalent". În conformitate cu principiul recunoaşterii reciproce, Autoritatea contractantă va accepta documente echivalente celor solicitate la nivelul caietului de sarcini / documentaţiei de atribuire, emise de organisme stabilite în alte state membre ale Uniunii Europene sau cu care România are încheiate acorduri pentru recunoaşterea şi echivalarea certificărilor / autorizaţiilor în cauză. Procentul minim de lucrari/servicii care urmeaza sa fie atribuite de concesionar unor terti (dupa caz)-

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Lanțul de aprovizionare-canale scurte de aprovizionare
Descriere : Componenta tehnică - Factor de evaluare asociat art.188, alin. (3), lit. b) din Legea 98/2016 coroborat cu art. 187(5) lit. a) din Legea 98/2016 referitor la condițiile comerciale ale produselor, respectiv lanțul scurt de aprovizionare care facilitează interacțiunea dintre consumatori și producători prin reducerea timpului dintre productie/recoltare si consum, cee a ce garanteaza un standard de prospețime și siguranță. Algoritm de calcul: Punctajul se acordă astfel: - Pentru livrarile directe, fără niciun intermediar (de la producătorul original la consumatorul final) se acordă punctajul maxim de 30 puncte; Pentru a obține punctajul corespunzător, operatorii economici trebuie să prezinte în cadrul ofertei respective (propunerea tehnică), documente care confirmă livrarea directă de la producător (certificat de producător) pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documente, nu se va acorda punctaj. - Pentru un operator economic (producător și ofertant) implicați în lanțul de aprovizionare se acordă 15 puncte; dovada se face prin certificat de producător și contract/acord/factură purtând mențiunea „Conform cu originalul” între producator și ofertant pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documentele se acordă 0 puncte. - Pentru trei operatori economici (producător –intermediar - ofertant) implicați în lanțul de aprovizionare se acordă 10 puncte; dovada se face prin urmatoarele documente: certificat de producător și contract/acord între producător și intermediar și contract/acord între intermediar și ofertant, pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documentele se acordă 0 puncte. Notă: • Producător este considerat opertorul economic care fabrică produsul. În cazul în care produsul ofertat nu este realizat în România, importatorul este considerat primul intermediar în lanțul de aprovizionare. • Ofertele care propun mai mult de trei operatori economici (producător și intermediari) implicați în lanțul de aprovizionare punctajul va fi zero.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 30
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Distanța până la locul de livrare
Descriere : Se urmărește reducerea amprentei de carbon și asigurarea livrării imediate a produselor contractate minimizându-se riscul de discontinuitate în alimentație si asigurarii livrarii cu promptitudine în cazul unei necesități neprevazute. Mai mult decât atât, autoritatea contractantă se asigură că produsele livrate urmează a fi consumate în stare proaspată având în vedere că nu dispune de spații de stocare pentru produsele contractate. Distanța până la locul de livrare îl reprezintă distanta minima parcursă de contractant/ofertant de la sediu/punct de lucru în care se afla produsele până la locul de livrare indicat de beneficiar. Distanța cea mai mică pentru care se va acorda punctajul maxim pentru acest criteriu de atribuire este de 30km. Pragul maxim admis este de 100km peste care oferta este considerată neconformă. Pentru distanța mai mică de 30 km nu se acorda punctaj suplimentar. Orice necorelare, omisiune ori neconformitate constatată în privința documentelor ofertei, în raport cu documentația de atribuire, caietul de sarcini ori cu prevederile legislației în vigoare va conduce la respingerea ofertei. Prin urmare, în cazul lipsei unui document aferent propunerii tehnice și /sau completarea greșită a unui document ori neprezentare a acestuia în forma solicitată sunt incidente prevederile de mai sus. Algoritm de calcul: Punctajul se acordă astfel: a) pentru oferta admisibilă cu cel mai mic număr de km de la sediu/punctul de lucru în care se află produsele până la locul de livrare indicat de beneficiar-30 puncte b) pentru restul ofertelor admisibile, punctajul se va calcula utilizând următoarea formulă: Punctaj: Pdist = (dist min/ distanta ofertata) x 30puncte, unde dist min = cel mai mic număr de kilometri propus; distanta ofertata = număr de kilometri reali parcursi de ofertant.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 30

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Acord-cadru, fără reluarea procedurii concurențiale
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA SIBIU

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0006

Titlu : PRODUSE DE ORIGINE ANIMALA
Descriere : Contractul ce urmează a fi atribuit are ca obiect furnizarea de produse alimentare pentru beneficiarii din centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent care se anticipează că va fi atribuit pe durata acordului-cadru: 277.569,50 lei fara TVA. Estimări ale cantităților minime și maxime care ar putea fi solicitate pe durata întregului acord-cadru - cantitățile minime și cantitățile maxime ale fiecărui produs solicitat în cadrul lotului se regăsesc în Anexa caietului de sarcini. Calendar estimativ (frecvența și valoarea contractelor care urmează să fie atribuite): lunar/trimestrial/semestrial . Detalii privind cantitatile estimate și specificatiile tehnice ale produselor se regasesc în caietul de sarcini. Autoritatea contractantă își rezervă dreptul de a diminua și / sau de a crește cantitățile de produse solicitate în funcție de numărul beneficiarilor și de fondurile bugetare alocate. Datele propuse în calendarul estimativ reprezintă intenția autorității/entității contractante, nu un angajament ferm din partea autorității/entității contractante cu privire la atribuirea contractelor subsecvente, pornind de la ipoteza de lucru că nu vor apărea evenimente/circumstanțe imprevizibile care nu au putut fi luate în considerare la momentul inițierii procedurii de atribuire, respectiv vor fi asigurate și resursele financiare necesare.
Identificator intern : 6

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 15130000 Produse din carne

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Sibiu ( RO126 )
Țara : România
Informații suplimentare : la centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu

5.1.3 Durata estimată

Durată : 24 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice nefinanțat din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Referitor la modificarea acordului - cadru: Promitentul - achizitor va avea dreptul de a uza oricând de toate prevederile art. 221,222, 222^1 și 222^2 din Legea nr. 98/2016 cu condiţia îndeplinirii condiţiilor impuse de acest articol. Prin urmare, uzul efectiv al acestui articol nu va putea fi niciodată considerat ca reprezentând o schimbare a condițiilor care au restricționat concurența. Prin menţionarea în documentaţia de atribuire a faptului că în situaţia în care condiţiile impuse de articolul 221, 222, 222^1 și 222^2 vor fi îndeplinite, Promitentul - achizitor va avea dreptul oricând de a uza de prevederile lui, Promitentul - achizitor respectă principiul transparenţei, putând fi reţinut faptul că restrângerea concurenţei nu va putea fi invocată în situaţia în care art. 221 din Legea nr. 98/2016 va fi aplicat pe parcursul executării acordului - cadru. Prezenta prevedere reprezintă un amendament care permite creşterea valorii acordului - cadru astfel că, în cazul în care vor fi necesare modificări la acordul – cadru încheiat care să ducă la creşterea valorii lui, în baza art. 221, 222, 222^1 și 222^2 din Legea nr. 98/2016 (art. 72 din Directiva 24/2014) nu se va putea afirma că modificarea reprezintă intenţia părţilor de a renegocia acordul - cadru şi că alţi competitori au fost privaţi de această informaţie pe care dacă ar fi ştiut-o ar fi fost interesaţi în a licita. În cazul tuturor trimiterilor din caietul de sarcini (inclusiv anexe)/documentaţia de atribuire, la specificaţii tehnice, standarde naţionale care transpun standarde europene, evaluări tehnice europene, specificaţii tehnice comune, standarde internaţionale, alte sisteme de referinţă tehnice instituite de către organismele de standardizare europene sau, în lipsa oricărora dintre acestea, la standarde naţionale se va lua în considerare că este însoţită de menţiunea "sau echivalent". În conformitate cu principiul recunoaşterii reciproce, Autoritatea contractantă va accepta documente echivalente celor solicitate la nivelul caietului de sarcini / documentaţiei de atribuire, emise de organisme stabilite în alte state membre ale Uniunii Europene sau cu care România are încheiate acorduri pentru recunoaşterea şi echivalarea certificărilor / autorizaţiilor în cauză. Procentul minim de lucrari/servicii care urmeaza sa fie atribuite de concesionar unor terti (dupa caz)-

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Lanțul de aprovizionare-canale scurte de aprovizionare
Descriere : Componenta tehnică - Factor de evaluare asociat art.188, alin. (3), lit. b) din Legea 98/2016 coroborat cu art. 187(5) lit. a) din Legea 98/2016 referitor la condițiile comerciale ale produselor, respectiv lanțul scurt de aprovizionare care facilitează interacțiunea dintre consumatori și producători prin reducerea timpului dintre productie/recoltare si consum, cee a ce garanteaza un standard de prospețime și siguranță. Algoritm de calcul: Punctajul se acordă astfel: - Pentru livrarile directe, fără niciun intermediar (de la producătorul original la consumatorul final) se acordă punctajul maxim de 30 puncte; Pentru a obține punctajul corespunzător, operatorii economici trebuie să prezinte în cadrul ofertei respective (propunerea tehnică), documente care confirmă livrarea directă de la producător (certificat de producător) pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documente, nu se va acorda punctaj. - Pentru un operator economic (producător și ofertant) implicați în lanțul de aprovizionare se acordă 15 puncte; dovada se face prin certificat de producător și contract/acord/factură purtând mențiunea „Conform cu originalul” între producator și ofertant pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documentele se acordă 0 puncte. - Pentru trei operatori economici (producător –intermediar - ofertant) implicați în lanțul de aprovizionare se acordă 10 puncte; dovada se face prin urmatoarele documente: certificat de producător și contract/acord între producător și intermediar și contract/acord între intermediar și ofertant, pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documentele se acordă 0 puncte. Notă: • Producător este considerat opertorul economic care fabrică produsul. În cazul în care produsul ofertat nu este realizat în România, importatorul este considerat primul intermediar în lanțul de aprovizionare. • Ofertele care propun mai mult de trei operatori economici (producător și intermediari) implicați în lanțul de aprovizionare punctajul va fi zero.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 30
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Distanța până la locul de livrare
Descriere : Se urmărește reducerea amprentei de carbon și asigurarea livrării imediate a produselor contractate minimizându-se riscul de discontinuitate în alimentație si asigurarii livrarii cu promptitudine în cazul unei necesități neprevazute. Mai mult decât atât, autoritatea contractantă se asigură că produsele livrate urmează a fi consumate în stare proaspată având în vedere că nu dispune de spații de stocare pentru produsele contractate. Distanța până la locul de livrare îl reprezintă distanta minima parcursă de contractant/ofertant de la sediu/punct de lucru în care se afla produsele până la locul de livrare indicat de beneficiar. Distanța cea mai mică pentru care se va acorda punctajul maxim pentru acest criteriu de atribuire este de 30km. Pragul maxim admis este de 100km peste care oferta este considerată neconformă. Pentru distanța mai mică de 30 km nu se acorda punctaj suplimentar. Orice necorelare, omisiune ori neconformitate constatată în privința documentelor ofertei, în raport cu documentația de atribuire, caietul de sarcini ori cu prevederile legislației în vigoare va conduce la respingerea ofertei. Prin urmare, în cazul lipsei unui document aferent propunerii tehnice și /sau completarea greșită a unui document ori neprezentare a acestuia în forma solicitată sunt incidente prevederile de mai sus. Algoritm de calcul: Punctajul se acordă astfel: a) pentru oferta admisibilă cu cel mai mic număr de km de la sediu/punctul de lucru în care se află produsele până la locul de livrare indicat de beneficiar-30 puncte b) pentru restul ofertelor admisibile, punctajul se va calcula utilizând următoarea formulă: Punctaj: Pdist = (dist min/ distanta ofertata) x 30puncte, unde dist min = cel mai mic număr de kilometri propus; distanta ofertata = număr de kilometri reali parcursi de ofertant.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 30

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Acord-cadru, fără reluarea procedurii concurențiale
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA SIBIU

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0007

Titlu : OUA
Descriere : Contractul ce urmează a fi atribuit are ca obiect furnizarea de produse alimentare pentru beneficiarii din centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent care se anticipează că va fi atribuit pe durata acordului-cadru: 18.810,00 lei fara TVA. Estimări ale cantităților minime și maxime care ar putea fi solicitate pe durata întregului acord-cadru - cantitățile minime și cantitățile maxime ale fiecărui produs solicitat în cadrul lotului se regăsesc în Anexa caietului de sarcini. Calendar estimativ (frecvența și valoarea contractelor care urmează să fie atribuite): lunar/trimestrial/semestrial . Detalii privind cantitatile estimate și specificatiile tehnice ale produselor se regasesc în caietul de sarcini. Autoritatea contractantă își rezervă dreptul de a diminua și / sau de a crește cantitățile de produse solicitate în funcție de numărul beneficiarilor și de fondurile bugetare alocate. Datele propuse în calendarul estimativ reprezintă intenția autorității/entității contractante, nu un angajament ferm din partea autorității/entității contractante cu privire la atribuirea contractelor subsecvente, pornind de la ipoteza de lucru că nu vor apărea evenimente/circumstanțe imprevizibile care nu au putut fi luate în considerare la momentul inițierii procedurii de atribuire, respectiv vor fi asigurate și resursele financiare necesare.
Identificator intern : 7

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 03142500 Ouă

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Sibiu ( RO126 )
Țara : România
Informații suplimentare : la centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu

5.1.3 Durata estimată

Durată : 24 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice nefinanțat din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Referitor la modificarea acordului - cadru: Promitentul - achizitor va avea dreptul de a uza oricând de toate prevederile art. 221,222, 222^1 și 222^2 din Legea nr. 98/2016 cu condiţia îndeplinirii condiţiilor impuse de acest articol. Prin urmare, uzul efectiv al acestui articol nu va putea fi niciodată considerat ca reprezentând o schimbare a condițiilor care au restricționat concurența. Prin menţionarea în documentaţia de atribuire a faptului că în situaţia în care condiţiile impuse de articolul 221, 222, 222^1 și 222^2 vor fi îndeplinite, Promitentul - achizitor va avea dreptul oricând de a uza de prevederile lui, Promitentul - achizitor respectă principiul transparenţei, putând fi reţinut faptul că restrângerea concurenţei nu va putea fi invocată în situaţia în care art. 221 din Legea nr. 98/2016 va fi aplicat pe parcursul executării acordului - cadru. Prezenta prevedere reprezintă un amendament care permite creşterea valorii acordului - cadru astfel că, în cazul în care vor fi necesare modificări la acordul – cadru încheiat care să ducă la creşterea valorii lui, în baza art. 221, 222, 222^1 și 222^2 din Legea nr. 98/2016 (art. 72 din Directiva 24/2014) nu se va putea afirma că modificarea reprezintă intenţia părţilor de a renegocia acordul - cadru şi că alţi competitori au fost privaţi de această informaţie pe care dacă ar fi ştiut-o ar fi fost interesaţi în a licita. În cazul tuturor trimiterilor din caietul de sarcini (inclusiv anexe)/documentaţia de atribuire, la specificaţii tehnice, standarde naţionale care transpun standarde europene, evaluări tehnice europene, specificaţii tehnice comune, standarde internaţionale, alte sisteme de referinţă tehnice instituite de către organismele de standardizare europene sau, în lipsa oricărora dintre acestea, la standarde naţionale se va lua în considerare că este însoţită de menţiunea "sau echivalent". În conformitate cu principiul recunoaşterii reciproce, Autoritatea contractantă va accepta documente echivalente celor solicitate la nivelul caietului de sarcini / documentaţiei de atribuire, emise de organisme stabilite în alte state membre ale Uniunii Europene sau cu care România are încheiate acorduri pentru recunoaşterea şi echivalarea certificărilor / autorizaţiilor în cauză. Procentul minim de lucrari/servicii care urmeaza sa fie atribuite de concesionar unor terti (dupa caz)-

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Lanțul de aprovizionare-canale scurte de aprovizionare
Descriere : Componenta tehnică - Factor de evaluare asociat art.188, alin. (3), lit. b) din Legea 98/2016 coroborat cu art. 187(5) lit. a) din Legea 98/2016 referitor la condițiile comerciale ale produselor, respectiv lanțul scurt de aprovizionare care facilitează interacțiunea dintre consumatori și producători prin reducerea timpului dintre productie/recoltare si consum, cee a ce garanteaza un standard de prospețime și siguranță. Algoritm de calcul: Punctajul se acordă astfel: - Pentru livrarile directe, fără niciun intermediar (de la producătorul original la consumatorul final) se acordă punctajul maxim de 30 puncte; Pentru a obține punctajul corespunzător, operatorii economici trebuie să prezinte în cadrul ofertei respective (propunerea tehnică), documente care confirmă livrarea directă de la producător (certificat de producător) pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documente, nu se va acorda punctaj. - Pentru un operator economic (producător și ofertant) implicați în lanțul de aprovizionare se acordă 15 puncte; dovada se face prin certificat de producător și contract/acord/factură purtând mențiunea „Conform cu originalul” între producator și ofertant pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documentele se acordă 0 puncte. - Pentru trei operatori economici (producător –intermediar - ofertant) implicați în lanțul de aprovizionare se acordă 10 puncte; dovada se face prin urmatoarele documente: certificat de producător și contract/acord între producător și intermediar și contract/acord între intermediar și ofertant, pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documentele se acordă 0 puncte. Notă: • Producător este considerat opertorul economic care fabrică produsul. În cazul în care produsul ofertat nu este realizat în România, importatorul este considerat primul intermediar în lanțul de aprovizionare. • Ofertele care propun mai mult de trei operatori economici (producător și intermediari) implicați în lanțul de aprovizionare punctajul va fi zero.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 30
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Distanța până la locul de livrare
Descriere : Se urmărește reducerea amprentei de carbon și asigurarea livrării imediate a produselor contractate minimizându-se riscul de discontinuitate în alimentație si asigurarii livrarii cu promptitudine în cazul unei necesități neprevazute. Mai mult decât atât, autoritatea contractantă se asigură că produsele livrate urmează a fi consumate în stare proaspată având în vedere că nu dispune de spații de stocare pentru produsele contractate. Distanța până la locul de livrare îl reprezintă distanta minima parcursă de contractant/ofertant de la sediu/punct de lucru în care se afla produsele până la locul de livrare indicat de beneficiar. Distanța cea mai mică pentru care se va acorda punctajul maxim pentru acest criteriu de atribuire este de 30km. Pragul maxim admis este de 100km peste care oferta este considerată neconformă. Pentru distanța mai mică de 30 km nu se acorda punctaj suplimentar. Orice necorelare, omisiune ori neconformitate constatată în privința documentelor ofertei, în raport cu documentația de atribuire, caietul de sarcini ori cu prevederile legislației în vigoare va conduce la respingerea ofertei. Prin urmare, în cazul lipsei unui document aferent propunerii tehnice și /sau completarea greșită a unui document ori neprezentare a acestuia în forma solicitată sunt incidente prevederile de mai sus. Algoritm de calcul: Punctajul se acordă astfel: a) pentru oferta admisibilă cu cel mai mic număr de km de la sediu/punctul de lucru în care se află produsele până la locul de livrare indicat de beneficiar-30 puncte b) pentru restul ofertelor admisibile, punctajul se va calcula utilizând următoarea formulă: Punctaj: Pdist = (dist min/ distanta ofertata) x 30puncte, unde dist min = cel mai mic număr de kilometri propus; distanta ofertata = număr de kilometri reali parcursi de ofertant.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 30

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Acord-cadru, fără reluarea procedurii concurențiale
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA SIBIU

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0008

Titlu : DIVERSE PRODUSE ALIMENTARE
Descriere : Contractul ce urmează a fi atribuit are ca obiect furnizarea de produse alimentare pentru beneficiarii centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent care se anticipează că va fi atribuit pe durata acordului-cadru: 45.877,00 lei fara TVA. Estimări ale cantităților minime și maxime care ar putea fi solicitate pe durata întregului acord-cadru - cantitățile minime și cantitățile maxime ale fiecărui produs solicitat în cadrul lotului se regăsesc în Anexa caietului de sarcini. Calendar estimativ (frecvența și valoarea contractelor care urmează să fie atribuite): lunar/trimestrial/semestrial . Detalii privind cantitatile estimate și specificatiile tehnice ale produselor se regasesc în caietul de sarcini. Autoritatea contractantă își rezervă dreptul de a diminua și / sau de a crește cantitățile de produse solicitate în funcție de numărul beneficiarilor și de fondurile bugetare alocate. Datele propuse în calendarul estimativ reprezintă intenția autorității/entității contractante, nu un angajament ferm din partea autorității/entității contractante cu privire la atribuirea contractelor subsecvente, pornind de la ipoteza de lucru că nu vor apărea evenimente/circumstanțe imprevizibile care nu au putut fi luate în considerare la momentul inițierii procedurii de atribuire, respectiv vor fi asigurate și resursele financiare necesare.
Identificator intern : 8

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 15800000 Diverse produse alimentare

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Sibiu ( RO126 )
Țara : România
Informații suplimentare : la centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu

5.1.3 Durata estimată

Durată : 24 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice nefinanțat din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Referitor la modificarea acordului - cadru: Promitentul - achizitor va avea dreptul de a uza oricând de toate prevederile art. 221,222, 222^1 și 222^2 din Legea nr. 98/2016 cu condiţia îndeplinirii condiţiilor impuse de acest articol. Prin urmare, uzul efectiv al acestui articol nu va putea fi niciodată considerat ca reprezentând o schimbare a condițiilor care au restricționat concurența. Prin menţionarea în documentaţia de atribuire a faptului că în situaţia în care condiţiile impuse de articolul 221, 222, 222^1 și 222^2 vor fi îndeplinite, Promitentul - achizitor va avea dreptul oricând de a uza de prevederile lui, Promitentul - achizitor respectă principiul transparenţei, putând fi reţinut faptul că restrângerea concurenţei nu va putea fi invocată în situaţia în care art. 221 din Legea nr. 98/2016 va fi aplicat pe parcursul executării acordului - cadru. Prezenta prevedere reprezintă un amendament care permite creşterea valorii acordului - cadru astfel că, în cazul în care vor fi necesare modificări la acordul – cadru încheiat care să ducă la creşterea valorii lui, în baza art. 221, 222, 222^1 și 222^2 din Legea nr. 98/2016 (art. 72 din Directiva 24/2014) nu se va putea afirma că modificarea reprezintă intenţia părţilor de a renegocia acordul - cadru şi că alţi competitori au fost privaţi de această informaţie pe care dacă ar fi ştiut-o ar fi fost interesaţi în a licita. În cazul tuturor trimiterilor din caietul de sarcini (inclusiv anexe)/documentaţia de atribuire, la specificaţii tehnice, standarde naţionale care transpun standarde europene, evaluări tehnice europene, specificaţii tehnice comune, standarde internaţionale, alte sisteme de referinţă tehnice instituite de către organismele de standardizare europene sau, în lipsa oricărora dintre acestea, la standarde naţionale se va lua în considerare că este însoţită de menţiunea "sau echivalent". În conformitate cu principiul recunoaşterii reciproce, Autoritatea contractantă va accepta documente echivalente celor solicitate la nivelul caietului de sarcini / documentaţiei de atribuire, emise de organisme stabilite în alte state membre ale Uniunii Europene sau cu care România are încheiate acorduri pentru recunoaşterea şi echivalarea certificărilor / autorizaţiilor în cauză. Procentul minim de lucrari/servicii care urmeaza sa fie atribuite de concesionar unor terti (dupa caz)-

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Lanțul de aprovizionare-canale scurte de aprovizionare
Descriere : Componenta tehnică - Factor de evaluare asociat art.188, alin. (3), lit. b) din Legea 98/2016 coroborat cu art. 187(5) lit. a) din Legea 98/2016 referitor la condițiile comerciale ale produselor, respectiv lanțul scurt de aprovizionare care facilitează interacțiunea dintre consumatori și producători prin reducerea timpului dintre productie/recoltare si consum, cee a ce garanteaza un standard de prospețime și siguranță. Algoritm de calcul: Punctajul se acordă astfel: - Pentru livrarile directe, fără niciun intermediar (de la producătorul original la consumatorul final) se acordă punctajul maxim de 30 puncte; Pentru a obține punctajul corespunzător, operatorii economici trebuie să prezinte în cadrul ofertei respective (propunerea tehnică), documente care confirmă livrarea directă de la producător (certificat de producător) pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documente, nu se va acorda punctaj. - Pentru un operator economic (producător și ofertant) implicați în lanțul de aprovizionare se acordă 15 puncte; dovada se face prin certificat de producător și contract/acord/factură purtând mențiunea „Conform cu originalul” între producator și ofertant pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documentele se acordă 0 puncte. - Pentru trei operatori economici (producător –intermediar - ofertant) implicați în lanțul de aprovizionare se acordă 10 puncte; dovada se face prin urmatoarele documente: certificat de producător și contract/acord între producător și intermediar și contract/acord între intermediar și ofertant, pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documentele se acordă 0 puncte. Notă: • Producător este considerat opertorul economic care fabrică produsul. În cazul în care produsul ofertat nu este realizat în România, importatorul este considerat primul intermediar în lanțul de aprovizionare. • Ofertele care propun mai mult de trei operatori economici (producător și intermediari) implicați în lanțul de aprovizionare punctajul va fi zero.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 30
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Distanța până la locul de livrare
Descriere : Se urmărește reducerea amprentei de carbon și asigurarea livrării imediate a produselor contractate minimizându-se riscul de discontinuitate în alimentație si asigurarii livrarii cu promptitudine în cazul unei necesități neprevazute. Mai mult decât atât, autoritatea contractantă se asigură că produsele livrate urmează a fi consumate în stare proaspată având în vedere că nu dispune de spații de stocare pentru produsele contractate. Distanța până la locul de livrare îl reprezintă distanta minima parcursă de contractant/ofertant de la sediu/punct de lucru în care se afla produsele până la locul de livrare indicat de beneficiar. Distanța cea mai mică pentru care se va acorda punctajul maxim pentru acest criteriu de atribuire este de 30km. Pragul maxim admis este de 100km peste care oferta este considerată neconformă. Pentru distanța mai mică de 30 km nu se acorda punctaj suplimentar. Orice necorelare, omisiune ori neconformitate constatată în privința documentelor ofertei, în raport cu documentația de atribuire, caietul de sarcini ori cu prevederile legislației în vigoare va conduce la respingerea ofertei. Prin urmare, în cazul lipsei unui document aferent propunerii tehnice și /sau completarea greșită a unui document ori neprezentare a acestuia în forma solicitată sunt incidente prevederile de mai sus. Algoritm de calcul: Punctajul se acordă astfel: a) pentru oferta admisibilă cu cel mai mic număr de km de la sediu/punctul de lucru în care se află produsele până la locul de livrare indicat de beneficiar-30 puncte b) pentru restul ofertelor admisibile, punctajul se va calcula utilizând următoarea formulă: Punctaj: Pdist = (dist min/ distanta ofertata) x 30puncte, unde dist min = cel mai mic număr de kilometri propus; distanta ofertata = număr de kilometri reali parcursi de ofertant.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 30

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Acord-cadru, fără reluarea procedurii concurențiale
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA SIBIU

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0009

Titlu : FRUCTE - LEGUME PROASPETE
Descriere : Contractul ce urmează a fi atribuit are ca obiect furnizarea de produse alimentare pentru beneficiarii din centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent care se anticipează că va fi atribuit pe durata acordului-cadru: 131.386,50 lei fara TVA. Estimări ale cantităților minime și maxime care ar putea fi solicitate pe durata întregului acord-cadru - cantitățile minime și cantitățile maxime ale fiecărui produs solicitat în cadrul lotului se regăsesc în Anexa caietului de sarcini. Calendar estimativ (frecvența și valoarea contractelor care urmează să fie atribuite): lunar/trimestrial/semestrial . Detalii privind cantitatile estimate și specificatiile tehnice ale produselor se regasesc în caietul de sarcini. Autoritatea contractantă își rezervă dreptul de a diminua și / sau de a crește cantitățile de produse solicitate în funcție de numărul beneficiarilor și de fondurile bugetare alocate. Datele propuse în calendarul estimativ reprezintă intenția autorității/entității contractante, nu un angajament ferm din partea autorității/entității contractante cu privire la atribuirea contractelor subsecvente, pornind de la ipoteza de lucru că nu vor apărea evenimente/circumstanțe imprevizibile care nu au putut fi luate în considerare la momentul inițierii procedurii de atribuire, respectiv vor fi asigurate și resursele financiare necesare.
Identificator intern : 9

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 15300000 Fructe, legume şi produse conexe

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Sibiu ( RO126 )
Țara : România
Informații suplimentare : la centrele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Sibiu

5.1.3 Durata estimată

Durată : 24 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice nefinanțat din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Referitor la modificarea acordului - cadru: Promitentul - achizitor va avea dreptul de a uza oricând de toate prevederile art. 221,222, 222^1 și 222^2 din Legea nr. 98/2016 cu condiţia îndeplinirii condiţiilor impuse de acest articol. Prin urmare, uzul efectiv al acestui articol nu va putea fi niciodată considerat ca reprezentând o schimbare a condițiilor care au restricționat concurența. Prin menţionarea în documentaţia de atribuire a faptului că în situaţia în care condiţiile impuse de articolul 221, 222, 222^1 și 222^2 vor fi îndeplinite, Promitentul - achizitor va avea dreptul oricând de a uza de prevederile lui, Promitentul - achizitor respectă principiul transparenţei, putând fi reţinut faptul că restrângerea concurenţei nu va putea fi invocată în situaţia în care art. 221 din Legea nr. 98/2016 va fi aplicat pe parcursul executării acordului - cadru. Prezenta prevedere reprezintă un amendament care permite creşterea valorii acordului - cadru astfel că, în cazul în care vor fi necesare modificări la acordul – cadru încheiat care să ducă la creşterea valorii lui, în baza art. 221, 222, 222^1 și 222^2 din Legea nr. 98/2016 (art. 72 din Directiva 24/2014) nu se va putea afirma că modificarea reprezintă intenţia părţilor de a renegocia acordul - cadru şi că alţi competitori au fost privaţi de această informaţie pe care dacă ar fi ştiut-o ar fi fost interesaţi în a licita. În cazul tuturor trimiterilor din caietul de sarcini (inclusiv anexe)/documentaţia de atribuire, la specificaţii tehnice, standarde naţionale care transpun standarde europene, evaluări tehnice europene, specificaţii tehnice comune, standarde internaţionale, alte sisteme de referinţă tehnice instituite de către organismele de standardizare europene sau, în lipsa oricărora dintre acestea, la standarde naţionale se va lua în considerare că este însoţită de menţiunea "sau echivalent". În conformitate cu principiul recunoaşterii reciproce, Autoritatea contractantă va accepta documente echivalente celor solicitate la nivelul caietului de sarcini / documentaţiei de atribuire, emise de organisme stabilite în alte state membre ale Uniunii Europene sau cu care România are încheiate acorduri pentru recunoaşterea şi echivalarea certificărilor / autorizaţiilor în cauză. Procentul minim de lucrari/servicii care urmeaza sa fie atribuite de concesionar unor terti (dupa caz)-

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Lanțul de aprovizionare-canale scurte de aprovizionare
Descriere : Componenta tehnică - Factor de evaluare asociat art.188, alin. (3), lit. b) din Legea 98/2016 coroborat cu art. 187(5) lit. a) din Legea 98/2016 referitor la condițiile comerciale ale produselor, respectiv lanțul scurt de aprovizionare care facilitează interacțiunea dintre consumatori și producători prin reducerea timpului dintre productie/recoltare si consum, cee a ce garanteaza un standard de prospețime și siguranță. Algoritm de calcul: Punctajul se acordă astfel: - Pentru livrarile directe, fără niciun intermediar (de la producătorul original la consumatorul final) se acordă punctajul maxim de 30 puncte; Pentru a obține punctajul corespunzător, operatorii economici trebuie să prezinte în cadrul ofertei respective (propunerea tehnică), documente care confirmă livrarea directă de la producător (certificat de producător) pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documente, nu se va acorda punctaj. - Pentru un operator economic (producător și ofertant) implicați în lanțul de aprovizionare se acordă 15 puncte; dovada se face prin certificat de producător și contract/acord/factură purtând mențiunea „Conform cu originalul” între producator și ofertant pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documentele se acordă 0 puncte. - Pentru trei operatori economici (producător –intermediar - ofertant) implicați în lanțul de aprovizionare se acordă 10 puncte; dovada se face prin urmatoarele documente: certificat de producător și contract/acord între producător și intermediar și contract/acord între intermediar și ofertant, pentru fiecare reper al lotului. Dacă ofertantul nu prezintă documentele se acordă 0 puncte. Notă: • Producător este considerat opertorul economic care fabrică produsul. În cazul în care produsul ofertat nu este realizat în România, importatorul este considerat primul intermediar în lanțul de aprovizionare. • Ofertele care propun mai mult de trei operatori economici (producător și intermediari) implicați în lanțul de aprovizionare punctajul va fi zero.
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 30
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Distanța până la locul de livrare
Descriere : Se urmărește reducerea amprentei de carbon și asigurarea livrării imediate a produselor contractate minimizându-se riscul de discontinuitate în alimentație si asigurarii livrarii cu promptitudine în cazul unei necesități neprevazute. Mai mult decât atât, autoritatea contractantă se asigură că produsele livrate urmează a fi consumate în stare proaspată având în vedere că nu dispune de spații de stocare pentru produsele contractate. Distanța până la locul de livrare îl reprezintă distanta minima parcursă de contractant/ofertant de la sediu/punct de lucru în care se afla produsele până la locul de livrare indicat de beneficiar. Distanța cea mai mică pentru care se va acorda punctajul maxim pentru acest criteriu de atribuire este de 30km. Pragul maxim admis este de 100km peste care oferta este considerată neconformă. Pentru distanța mai mică de 30 km nu se acorda punctaj suplimentar. Orice necorelare, omisiune ori neconformitate constatată în privința documentelor ofertei, în raport cu documentația de atribuire, caietul de sarcini ori cu prevederile legislației în vigoare va conduce la respingerea ofertei. Prin urmare, în cazul lipsei unui document aferent propunerii tehnice și /sau completarea greșită a unui document ori neprezentare a acestuia în forma solicitată sunt incidente prevederile de mai sus. Algoritm de calcul: Punctajul se acordă astfel: a) pentru oferta admisibilă cu cel mai mic număr de km de la sediu/punctul de lucru în care se află produsele până la locul de livrare indicat de beneficiar-30 puncte b) pentru restul ofertelor admisibile, punctajul se va calcula utilizând următoarea formulă: Punctaj: Pdist = (dist min/ distanta ofertata) x 30puncte, unde dist min = cel mai mic număr de kilometri propus; distanta ofertata = număr de kilometri reali parcursi de ofertant
Categorie a criteriului de atribuire prag : Ponderare (procentaj, valoare exactă)
Număr legat de criteriul de atribuire : 30

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Acord-cadru, fără reluarea procedurii concurențiale
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA SIBIU

6. Rezultate

Valoarea maximă a acordurilor-cadru referitoare la acest anunț : 2 619 672 Leu românesc
Valoarea aproximativă a acordurilor-cadru : 3 109 786 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0004

A fost selecționat cel puțin un câștigător.
Acord-cadru :
Valoarea maximă a acordului-cadru : 412 145 Leu românesc
Valoarea recalculată a acordului-cadru : 421 810 Leu românesc

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : MB CARN SIB SRL
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1149943/LOT-0004/CIF: RO 33933456
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0004
Valoarea licitației : 412 145 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 17215
Data încheierii contractului : 17/06/2025
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 3
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 3
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 402 569,8 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 412 145 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0002

A fost selecționat cel puțin un câștigător.
Acord-cadru :
Valoarea maximă a acordului-cadru : 315 481,2 Leu românesc
Valoarea recalculată a acordului-cadru : 370 430 Leu românesc

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : S.C. AMIAN PROD S.R.L.
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1149943/LOT-0002/CIF: 37792767
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0002
Valoarea licitației : 315 481,2 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 17202/17224
Data încheierii contractului : 17/06/2025
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 4
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 4
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 4
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 307 321 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 315 481,2 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0008

A fost selecționat cel puțin un câștigător.
Acord-cadru :
Valoarea maximă a acordului-cadru : 182 395 Leu românesc
Valoarea recalculată a acordului-cadru : 183 508 Leu românesc

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : S.C. AMIAN PROD S.R.L.
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1149943/LOT-0008/CIF: 37792767
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0008
Valoarea licitației : 182 395 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 17202/17224
Data încheierii contractului : 17/06/2025
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 4
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 4
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 4
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 182 395 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 182 395 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0006

A fost selecționat cel puțin un câștigător.
Acord-cadru :
Valoarea maximă a acordului-cadru : 878 828 Leu românesc
Valoarea recalculată a acordului-cadru : 1 110 278 Leu românesc

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : S.C. Scandia Food S.R.L.
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1149943/LOT-0006/CIF: 16070576
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0006
Valoarea licitației : 878 828 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 16901
Data încheierii contractului : 16/06/2025
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 4
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 4
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 878 828 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 1 100 784 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0003

A fost selecționat cel puțin un câștigător.
Acord-cadru :
Valoarea maximă a acordului-cadru : 406 432,8 Leu românesc
Valoarea recalculată a acordului-cadru : 452 760 Leu românesc

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : ROMFULDA PROD S.R.L.
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1149943/LOT-0003/CIF: RO 6906101
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0003
Valoarea licitației : 406 432,8 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 17209
Data încheierii contractului : 17/06/2025
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 4
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 4
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 4
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 406 432,8 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 406 432,8 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0001

A fost selecționat cel puțin un câștigător.
Acord-cadru :
Valoarea maximă a acordului-cadru : 424 390 Leu românesc
Valoarea recalculată a acordului-cadru : 571 000 Leu românesc

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : GREWE
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1149943/LOT-0001/CIF: RO9231165
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0001
Valoarea licitației : 424 390 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 17197
Data încheierii contractului : 17/06/2025
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 424 390 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 431 729,2 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0009

Nu a fost ales un câștigător, iar procedura concurențială s-a încheiat.
Motivul pentru care nu a fost ales un câștigător : Toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0005

Nu a fost ales un câștigător, iar procedura concurențială s-a încheiat.
Motivul pentru care nu a fost ales un câștigător : Toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0007

Nu a fost ales un câștigător, iar procedura concurențială s-a încheiat.
Motivul pentru care nu a fost ales un câștigător : Toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile

8. Organizații

8.1 ORG-0004

Denumire oficială : DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA SIBIU
Număr de înregistrare : 14387889
Adresă poștală : Strada: B-DUL VICTORIEI , nr. 1-3
Localitate : Sibiu
Cod poștal : 550024
Subdiviziunea țării (NUTS) : Sibiu ( RO126 )
Țara : România
Punct de contact : Madalina Vasiloiu
Telefon : +40 269208800-929
Fax : +40 269224756
Adresa de internet : www.asistentasociala.sibiu.ro
Profilul achizitorului : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Cumpărător
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții

8.1 ORG-0002

Denumire oficială : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Număr de înregistrare : 20329980
Adresă poștală : Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 030084
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213104641
Fax : +40 213104641
Adresa de internet : http://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația responsabilă cu căile de atac

8.1 ORG-0001

Denumire oficială : Operator SEAP
Număr de înregistrare : RO42283735
Adresă poștală : Strada: Italiana, nr. 22, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: -
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020976
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Roxana Popescu
Telefon : +40 213032997
Adresa de internet : https://www.adr.gov.ro/
Rolurile acestei organizații :
TED eSender

8.1 ORG-9001

Denumire oficială : MB CARN SIB SRL
Dimensiunea operatorului economic : Mică
Număr de înregistrare : RO 33933456
Adresă poștală : Strada ATELIERULUI, Nr. 43
Localitate : Sura Mare
Cod poștal : 557265
Subdiviziunea țării (NUTS) : Sibiu ( RO126 )
Țara : România
Punct de contact : RUXANDRA MARIA BIJA
Telefon : +40741189896
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0004

8.1 ORG-9002

Denumire oficială : S.C. AMIAN PROD S.R.L.
Dimensiunea operatorului economic : Mică
Număr de înregistrare : 37792767
Adresă poștală : Strada: Daniel Renard, nr. 47A, Sector: -, Judet: Sibiu, Localitate: Cisnadie, Cod postal: -
Localitate : Cisnadie
Cod poștal : 555300
Subdiviziunea țării (NUTS) : Sibiu ( RO126 )
Țara : România
Telefon : +40740342756
Adresa de internet : http://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0008 LOT-0002

8.1 ORG-9000

Denumire oficială : S.C. Scandia Food S.R.L.
Dimensiunea operatorului economic : Mare
Număr de înregistrare : 16070576
Adresă poștală : Strada: Podului, nr. 133, Sector: -, Judet: Sibiu, Localitate: Sibiu, Cod postal: 550263
Localitate : Sibiu
Cod poștal : 550263
Subdiviziunea țării (NUTS) : Sibiu ( RO126 )
Țara : România
Telefon : +40 269208600
Fax : +40 269208610
Adresa de internet : https://www.scandia.ro
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0006

8.1 ORG-9003

Denumire oficială : ROMFULDA PROD S.R.L.
Dimensiunea operatorului economic : Medie
Număr de înregistrare : RO 6906101
Adresă poștală : Strada Libertăţii, Nr. 50
Localitate : Bistrita
Cod poștal : 420155
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bistriţa-Năsăud ( RO112 )
Țara : România
Telefon : +40 263211743
Fax : +40 263234874
Adresa de internet : https://www.romfulda.ro
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0003

8.1 ORG-9004

Denumire oficială : GREWE
Dimensiunea operatorului economic : Medie
Număr de înregistrare : RO9231165
Adresă poștală : Strada -, Nr. 193
Localitate : Vestem
Cod poștal : 557263
Subdiviziunea țării (NUTS) : Sibiu ( RO126 )
Țara : România
Telefon : +40 0733014191
Fax : +40 0269565150
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0001

11. Informații privind anunțul

11.1 Informații privind anunțul

Identificatorul/versiunea anunțului : a12763ef-d789-490a-9f0e-1c82f3be6bf0 - 01
Tip de formular : Rezultat
Tip de anunț : Anunț de atribuire a contractului sau a concesiunii - regim standard
Data notificării expedierii : 02/07/2025 11:11 +03:00
Data de expediere a anunțului eSender : 02/07/2025 18:33 +03:00
Limbile în care acest anunț este disponibil oficial : română

11.2 Informații privind publicarea

Numărul de publicare al anunțului : 00436405-2025
Numărul ediției JO S : 126/2025
Data publicării : 04/07/2025